psykologer & angst

Nogle angst er en normal del af livet , især når en person er under midlertidig stress . Det bliver et problem, når angsten bliver så gennemgribende, at personen ikke kan fungere ordentligt . American Psychological Association , en faglig organisation for psykologer , hedder det, at folk kan lide af flere forskellige typer af angstlidelser . Psykologer er blandt de forskellige fagfolk, der kan behandle angst effektivt

Definition


Angst er en normal følelse , som kan blive til en sygdom hos nogle mennesker , American Psychological Association forklarer . Angst er karakteriseret ved fysiske symptomer som en racing hjerte , vejrtrækningsproblemer, svedtendens og svimmelhed . Mentalt disse lidelser kan forårsage frygtelige følelser , koncentrationsbesvær og social tilbagetrækning . Angst kan behandles og kan behandles af flere forskellige typer af fagfolk , herunder praktiserende læger, psykiatere , mental sundhed rådgivere og psykologer .

Metoder


Psykologer kan diagnosticere angst , og behandle dem med en række forskellige metoder . Forskellige typer af rådgivning omfatter kognitiv /adfærdsterapi , der fokuserer på at tage kontrol over den angst og dens årsager , og indsigt-orienteret terapi , som ser på, hvordan fortiden har indflydelse på det nyeste nummer . National Institute of Mental Health citerer kognitiv /adfærdsterapi som den mest effektive metode til angst .

Psykologen vil etablere regelmæssige udnævnelser , som regel på en ugentlig basis , for at se kunden . Behandlingen længde for en angst , vil variere , selv om de fleste mennesker vil bedres i løbet af otte til 10 sessioner , i henhold til American Psychological Association .

De fleste psykologer er ikke tilladt at ordinere medicin , selv om nogle stater tillader dem at gøre det med ekstra træning . Normalt vil du nødt til at se en psykiater , hvis du har brug for angstdæmpende medicin sammen med rådgivning . Psykologen vil håndtere din behandling og psykiater , der er en læge , vil forvalte din medicin .

Betydningen


The American Psychological Association anbefaler , at det er meget vigtigt at få psykologisk hjælp til angst , fordi det kan føre til andre problemer , hvis den ikke behandles . Mennesker med ubehandlede angst kan få hyppige panikanfald og har større risiko for depression og stofmisbrug .

Krav


Hver stat har sine egne krav til psykologer , men de ligner hinanden . En psykolog er normalt forpligtet til at have en ph. d. -grad i psykologi . Det kan enten være en PhD. eller en Psy. D. , men hverken er medicinsk grader . Uddannelsen generelt indebærer en praktikplads , som giver den studerende til at få erfaring med at arbejde med klienter . Han ansøger om en stat tilladelse til at praktisere som psykolog , når han kandidater og skal til at fremlægge dokumentation for sin uddannelse . Han kan have at gøre en ekstra praktikplads og bestå en eksamen , før han får sit kørekort . Han kan derefter praksis som psykolog , diagnosticering og behandling af angst og andre psykiske problemer . En person kan være en læge, psykologi , hvilket betyder, at han har sin eksamen , uden også at være en psykolog eller være i stand til lovligt at behandle angst og andre lidelser .

Identifikation

Du kan ofte finde en psykolog, som behandler angst gennem dit forsikringsselskab. Forsikringsselskaber vil have lister over leverandører , der tilbyder behandling og deltage i din sygesikring planen . Du kan finde en psykolog gennem American Psychological Association 's database .

Alternativer

Mental sundhed vejlederne er også kvalificeret til at behandle angst , og de bruger den samme behandling metoder som psykologer . Deres priser er ofte mere overkommelige for mennesker der lider af angst , der betaler for deres behandling ud af lommen . Nogle forsikringsselskaber vil henvise dig til en rådgiver i stedet for en psykolog på grund af omkostningerne . Mental sundhed rådgivere har en kandidatgrad og skal angive licens til at udbyde terapi mod angst og andre spørgsmål .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.