psykologi en pakke rotte

Hamstring og pakke ratting typisk starter i et skab eller på loftet , og derefter langsomt fortærer hele huset og til tider hele ejendommen . At være en hoarder eller pakke rotte er mere at blot at være doven eller en dårlig husholderske

Interferens med hverdagen


Hamstring bliver en problem, når det griber ind i et menneskes liv , men på dette punkt kan den pågældende person eller ikke kan indse at han har et problem . Det kan forstyrre ham at invitere venner og familie til hjemmet eller på sit værste fald kan det forårsage en person til ikke ønsker at forlade hjemmet på alle . Hamstring kan blive et stort problem , når det, der bliver hamstret årsager sundhedsspørgsmål , som hvis personen er at holde på udløbet mad og skrald . Det kan også være en alvorlig sundhedsrisiko , hvis skadedyr og skadedyr flytte ind i opholdsland på grund af papirkurven .

Genetiske og mental sundhed Årsager til hamstring


Hamstring kan være knyttet til kromosom 14 og gener på denne kromosom . Mennesker, der er relateret til en person , der er en pakke rotte eller en hoarder er mere sandsynligt at være en selv . Også mennesker, der lider af obsessiv-kompulsiv sygdom ( OCD ) er tilbøjelige til at blive hoarders fordi hamstring og opsparing er et symptom på OCD . Når nogen er identificeret som en hoarder , er det nogle gange konstateret, at den person lider af depression eller andre angst . En UCLA undersøgelse viste, at pakken rotter har forskellige hjerne aktivitet end dem, der ikke pakke rotter . Dette hjerne aktivitet kunne forbindelsen mellem beslutningstagningen del af hjernen, cingulate gyrus , og personens evne til at beslutte hvad man skal holde , og hvad man skal slippe af med . Hamstring er også relateret til tvangs shopping og er typisk behandlet som en afhængighed .

Spektrum af eksempler


Der er milde og svære tilfælde af hamstring . Det Nationale Studiegruppen om kronisk uorganiseret har oprettet en skala for hamstring til professionel arrangører . Niveau 1 vil blive betragtet som en normal hjem uden hamstring , mens niveau 2 er bestemt ved at indsnævre veje , idet en exit blokeret og rod , der har overtaget en eller to værelser helt . Det mest ekstreme grad af hamstring , niveau 5 , ville omfatte forhold som indlysende strukturelle skader på hjemmet , gnavere indlysende og i syne , køkken og badeværelse anses nonfunctioning på grund af rod , og forkælet kan varer og andre fødevarer . På niveau 5 hjemmet er ubeboeligt , og personen er sandsynligt bor andre steder .

Behandling Planer for Hoarders


Hamstring skal behandles som en afhængighed . Mange mennesker, som hoarders vil få brug for hjælp fra både professionelle arrangører og en psykolog . Familiemedlemmer kan have en intervention ligesom med et stof , alkohol eller ludomani . Først efter den person indser , at hun har et problem og ønsker at ændre , kan hun få hjælp med en mindre risiko for tilbagefald tilbage til hamstre . Hvis personen ikke er villig til at indrømme et problem , bør familien helt sikre sig hjælp fra en psykolog eller psykiater .

Hjælp Nogen med Pack Rat Tendencies

Husk, at folk , der er hoarders udvikle følelsesmæssige vedhæftede filer til de ting , de holde fast på . Må ikke undervurdere den følelsesmæssige forbindelse den pågældende person har med en genstand . Hjælpe den person, slippe af med ting, der har " sentimental " værdi ved at lade ham fotografere objektet og starte en journal om vigtigheden af , at objektet i sit liv .

Kognitiv adfærdsterapi er næsten altid nødvendigt for den person at komme over hamstring tvang . Det hoarder vil blive spurgt, hvorfor hamstring sker , og hvordan man kan organisere og skille af ejendele . Også hoarder vil lære afspændingsteknikker og deltage i familie eller gruppe terapi . Gruppe terapi vil hjælpe venner og familie forstå årsagen til hamstring og hvordan man kan hjælpe den person . Indimellem medicin kan være nødvendigt at blive ordineret til nogle patienter .

At komme nyheder

Når personen er villig til at få sit hjem og liv tilbage i orden , bør et system der oprettes for at holde ting , smide ting væk og donere andre . Undgå at kalde personens emner " junk " og nedværdigende hans følelser omkring et objekt , da dette kan forårsage en defensiv reaktion , der kan lukke oprydning ned . I sidste ende pakken rotten skal have det sidste ord om, hvad ophold og hvad der kommer . Dette kan have at ske flere gange over et år til hjemmet for at blive håndterbar igen . De hoarder vil højst sandsynligt brug for nogen til arbejde sammen med ham på lang sigt i både organisationen og terapi .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.