tegn og symptomer på bipolar lidelse i fire -årige

Bipolar lidelse er en psykisk sygdom , der forårsager alvorlige humørsvingninger . Børn og voksne med den betingelse , som også kaldes manisk depression , kan opleve perioder , hvor de er meget glade og aktive og har derefter perioder, hvor de er trist og deprimeret . De fleste tilfælde af bipolar lidelse udvikle sig, når folk er i deres teenageår eller den tidlige voksenalder , ifølge National Institute of Mental Health . Når 4- årige og andre børn udvikler den betingelse, kaldes det tidlige debut bipolar lidelse . Symptomer på betingelse kan ofte være anderledes hos små børn end hos teenagere og voksne , og kan ofte forveksles med de betingelser som Attention Deficit Hyperactivity Disorder .

Manic Epsiodes


Når en 4- årig med bipolar uorden er inde i en manisk episode , eller en periode, hvor han er glad, kan han handle dumt eller på en måde ikke er i overensstemmelse med hans normale adfærd , taler hurtigt om mange forskellige emner , har svært ved at sove endnu ikke vise nogen tegn på at være træt , display risikabel adfærd , har svært ved at fokusere eller opholder sig på opgaven og har en kort temperament . Eksempler på denne type adfærd omfatter grine eller fnise ukontrollabelt , selv i situationer, hvor det er uhensigtsmæssigt , og indgå i farlig adfærd såsom at hoppe ud af et tag , fordi han tror han kan ikke komme til skade . Disse maniske perioder kan vare flere dage eller endda uger , og disse usædvanlige adfærd , der kendetegner de episoder er indlysende i hele perioden .

depressive episoder


Efter en manisk episode , et barn, der er bipolar vil typisk opleve en depressive episode , hvor hendes opførsel er anderledes . Den depressive episode kan umiddelbart følge en periode med mani eller adfærd kan stabiliseres i en periode af dage eller uger . Tegn på en depressiv episode omfatter tilsyneladende trist , oplever grædeture , manglende interesse i normale aktiviteter såsom at spille , der klager over hovedpine eller andre smerter , ændringer i spisemønstre , så han spiser for meget eller for lidt , idet ophidset eller let irritabel og ændringer i søvnmønster . Svarende til maniske episoder , depressive episoder kan vare uger med symptomer til stede hele vejen igennem.

stabile perioder


Børn, der er bipolar kan også opleve mere stabile perioder mellem maniske og depressive episoder . I disse tider , vil deres adfærd normaliseres , og de vil ikke opleve symptomer på enten mani eller depression . I mange tilfælde vil børn i en stabil periode mellem episoder handle på samme måde, de gjorde , før de udviklede bipolar lidelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.