tegn og symptomer på depression og flere personlighedsforstyrrelser

Tegn og symptomer på depression og flere personlighedsforstyrrelser er mange og ofte efterligner hinanden . I mange tilfælde to den gå hånd i hånd . Ikke alle vil opleve alle de symptomer , eller de samme , men sætte dig ind i tegn og symptomer på hver kan hjælpe dig med at styre din egen tilstand eller hjælpe dig spot en ven eller elsket en , der har behov for hjælp

Symptomer . af depression


Depression kan være langt mere end en trist eller " tomme " stemning . Det kan også omfatte mange typer af fysiske lidelser , såsom maveproblemer , ømhed og smerter , hovedpine , ændringer i appetit , søvnløshed , træthed , nedsat lyst til sex eller overdreven sove . En person med depression kan opleve, at de er meget ivrige , men de kan ikke finde ud af hvorfor . De kan føle håbløse eller værdiløs og mister interessen i aktiviteter og fritidsinteresser de brugte til at nyde . Skyldfølelse og hjælpeløshed kan overvælde dem , eller de kan blive meget irritabel . I ekstreme tilfælde kan ubehandlet depression føre til selvmordstanker og forsøg .

erkender Depression i m. fl.


Det er normalt at blive deprimeret fra tid til anden , men der er visse signaler , som kan indikere et større problem . Familie og venner kan ofte få øje på de mere alvorlige sygdom klinisk depression på den måde, deres elskede handlinger og samtaler. Den enkelte kan have meget svært ved at træffe beslutninger , selv relativt mindre betydning . De kan være ude af stand til at koncentrere sig og glemme ting nemt . Nogle kan udvikle drikker eller stofmisbrug eller pludselig begynder at have svært ved relationer . Nogen, der er klinisk deprimeret ønsker måske at bruge stadig mere tid alene og dropper ud af regelmæssig social interaktion .

Multiple Personality Disorder eller Dissasociative Identity Disorder ( DID )


Dissociativt Identity Disorder ( DID ) er en alvorlig sygdom , når kendt som Multiple Personality Disorder . Ifølge WebMD. com , folk med DID oplever en afkobling fra deres tanker , erindringer , følelser , handlinger og deres følelse af personlig identitet . Det menes at være en ubevidst klare mekanisme enkelte udviklet under barndomstraume , som oprindeligt tillod dem at skille sig ud fra de voldelige eller smertefuld situation .

Symptomer på DID


Tegn og symptomer , der er fælles for dem , der lider af medtog hukommelsestab eller hukommelsestab visse mennesker , begivenheder og perioder . De oplever psykiske problemer , herunder depression og angst , samt en følelse af at være " løsrevet " fra sig selv . Deres opfattelse af de mennesker og ting omkring dem er forvrænget og uvirkeligt og en tabt identitetsfølelse .

erkender gjorde i m. fl.

DID er langt mere dybtgående og mere alvorlige end dagdrømmeri eller " afstand ud . " Nogen med DID ofte mangler evnen til at huske lange perioder , såsom hele deres barndom . Når under stress , kan en person , der lider af DID " switch " frem og tilbage fra personlighed til personlighed , så man ved aldrig præcis, "hvem " du taler med . Hver identitet kan have sit eget navn , alder , køn og personlige historie . De kan køre væk og glemme hvem de er, og hvor de skal hen , så påtage sig en ny identitet i et nyt sted . De kan også beskrive følelsen som om de er uden for deres egen krop ser sig selv og sige tid og verden omkring dem er aftagende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.