alternativer til stress bolde

Stress kugler er gode værktøjer til at hjælpe dig lindre stress . Travle hverdag , blæst frister , besøger i-love . . . og vi alle har stress udløser som påvirker os hver dag . Klemme en stressbold kan hjælpe dig repattern og sprede den nervøse energi , at stress udvikler sig. Men ikke alle kan lide den måde en stressbold føles , og ikke alle ønsker at blive set gå rundt på kontoret klemme en goofy lille bold . Nogle praktiske alternativer give dig andre muligheder , hvis en stressbold bare ikke dine ting

Du skal bruge: .
psykiater.
Arbejde historie oplysninger .
Erklæringer fra vidner for adfærd .

Worry Stones


En bekymre sten er en mere diskret alternativ til en stress bold. Stedet for at gennemføre den i hånden og klemme det , tuck du bekymre sten i lommen . Stenen har en glat overflade med en rille perfekt til at gnide med tommelfingeren . Stenen giver dig en måde at omdirigere din nervøs energi uden at være indlysende .

kinesiske Sundhed Balls


Hvis du er ligeglad om at være diskret , men kan ikke lide fornemmelsen af stress bolde , kinesiske sundhedsmyndigheder bolde kan være et godt valg . Kinesiske sundhedsmyndigheder bolde kommer i par . Du holder både i den ene hånd og rul dem rundt om hinanden . Efterhånden som du får mere øvede med de bolde , kan du prøve at skifte dem rundt om hinanden uden at give dem at røre ved. Normalt kinesiske sundhedsmyndigheder kugler har klokkespil indeni, så de gør en behagelig lyd, når du ruller dem .

Twistable Terapi


Twistable stress relievers har en række sammenkoblede stykker , så du kan bøje og vride og forme dem i en række forskellige måder . Du kan finde disse i en hård , glat plast eller er omfattet af en blødere og mere formbart plast . Disse stress relievers tage to hænder og en lidt mere fokus , hvilket kan gøre dem effektive tænkning redskaber til , når du har et øjeblik alene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.