angst med årstidens affektiv lidelse

Mere end bare et tilfælde af " vinter blahs , " Seasonal Affective Disorder er en sygdom, der kan føre til ødelæggende anfald af depression . De fleste mennesker ikke forbinder depression med angst , men hvis du har Seasonal Affective Disorder ( SAD ) , kan både komme i den samme pakke

Seasonal Affective Disorder


Seasonal affektiv lidelse er en cyklisk tilstand , der opstår i løbet af efteråret og vinteren , når nætter bliver længere og sollys mangler . Sæsonmæssige affektiv lidelse årsager følelser af håbløshed , træthed og tristhed , sammen med en manglende interesse i en gang nydes aktiviteter-alle klassiske tegn på depression . Forårets længere dage normalt signal en ende på SAD .

Angst


Mens angst måske ikke synes at passe med de flade påvirke og tab af energi , der kommer med depression , angst er en af symptomerne på SAD . Tegn på angst omfatter tvangstanker bekymringer , irrationel eller tvangspræget frygt , søvnløshed , rysten , panik og brystsmerter .

Hvordan Angst og depression relateret?


Det er almindeligt, at en person med enhver form for depression , herunder SAD , til også at have angst , og vice versa . Disse betingelser ofte kommer hånd i hånd . Depression fører til følelser af håbløshed og hjælpeløshed , der udløser angst .

behandling af angst


Kognitiv adfærdsterapi kan bruges til at hjælpe dig med at håndtere følelser af angst ved at lære dig at overvåge dine tanker og adfærd , så ændrer dem for bedre resultater . Antidepressiv eller angstdæmpende medicin kan også hjælpe .

Behandling SAD

Sæson affektiv lidelse kan behandles med antidepressiva , kognitiv adfærdsterapi , lysterapi eller en kombination af behandlinger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.