bipolar affektiv lidelser

Bipolar affektive sindslidelser , også kendt som bipolar affektiv lidelser , er psykiske lidelser , som er forenelige med lav og høj humørsvingninger . Flere forskellige typer af bipolar affektiv lidelser er diagnosticeret afhængigt af alvorligheden af symptomerne , og hvordan disse symptomer virkning funktion . Møde med en mental sundhed professionel til at drøfte problemer , er det første skridt i at identificere diagnose af en bipolar affektiv lidelse

Du skal bruge: .
vilje til at få bedre
.

maniske episoder


Oplev oppustede selvværd , unormalt højt indhold af energi , presset tale , racing tanker , nedsat behov for søvn , flyvning af ideer , engagement i højere mål-instrueret aktiviteter og overdreven engagement i risikabel adfærd ( såsom vilkårlige seksuelle forhold eller udgifter ) kan indikere symptomer på mani . Symptomer på mani kan variere fra mild til svær . Hypomani er en tilstand, hvor den milde form af disse symptomer er til stede . Symptomerne er typisk på en alvorlig niveau i fuldstændig blæst mani . Den type mani , der er til stede , vil hjælpe med at identificere , hvilken type af bipolar affektiv lidelse man oplever .

Svære depressive episoder


oplever kronisk sorg , tab af glæde , træthed , tab af energi , overdrevne eller upassende skyld , følelser af værdiløshed , tilbagevendende tanker om død , døende eller selvmord sammen vægt , appetit og søvn ændringer giver anledning til diagnosticering af en depressiv episode . Disse episoder kan forekomme én gang eller på et tilbagevendende basis . Symptomer på svær depression kan variere fra mild til svær . Dysthymia er en tilstand, hvor den milde form af disse symptomer er til stede . Major depression kan være karakteristisk for nogle former for bipolar affektiv lidelser .

bipolar lidelse


Diagnosticering bipolar lidelse kræver en identifikation af mindst én fuldstændig blæst manisk episode . Den mani , der er til stede i denne type af bipolar affektiv lidelse er mere alvorlig end de andre typer . Fuldstændig blæst mani kan resultere i indlæggelser på grund af risikoen , der er forbundet med graden af symptomer . Ekstreme niveauer af agitation , irritabilitet og selv psykose kan forekomme i tilfælde af fuldstændig blæst mani . Diagnosticering af bipolar affektiv lidelse kan angives som sker i forbindelse med en enkelt manisk episode eller baseret på den seneste stemningen episoder , herunder manisk , blandet , deprimeret eller uspecificeret .

bipolar II lidelse


Diagnosticering bipolar II lidelse kræver identifikation af en tilbagevendende løbet af større depressive episoder svingende med mindst en hypomanic episode . Det hypomani , der er karakteristisk for denne type af bipolar affektiv lidelse kan forårsage angst eller nyrefunktion, men kan normalt forvaltes på en ambulant basis. Bipolar II lidelse er uden fuld blæst maniske eller blandede episoder , der findes i bipolar lidelse .

Cyclothymia

Diagnosticering cyclothymia kræver en identifikation af svingende stemninger mellem hypomani og depressive symptomer i løbet af mindst to år . Stemningen episoder findes i denne type af bipolar affektiv lidelse vil være mindre strenge end de bipolar I og II lidelser . De depressive symptomer vil aldrig opfylde kriterierne for en større depressive episoder , men kan forårsage angst og nedskrivninger i funktion alligevel . Denne type af bipolar affektiv lidelse er vedholdende , en person med cyclothymia vil ikke være uden humør symptomer i mere end to måneder på et tidspunkt ud af de to år er nødvendige for diagnosen.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.