ældre angst

Det var engang troede , at angstlidelser aftaget med alderen og tid , men undersøgelserne er at finde denne er ikke nødvendigvis sandt . Angst hos ældre er temmelig almindelig og præsenterer sine egne udfordringer , men er perfekt behandles

Du skal bruge: .
yogamåtte
. Behageligt tøj .
Roligt område .

Betydning


Ifølge ABC News , St. Louis , én ud af ti af vores ældre lider diagnosticeret generaliseret angst .

Årsager


Mange ældre med en angst led, da de var yngre , men kilden til bekymringerne ændrer sig med alderen . Angst på dette tidspunkt er ofte knyttet til kroniske fysiske problemer , kognitiv svækkelse og betydelige følelsesmæssige tab

Symptomer


Blandt de røde flag for at holde øje med bl. a. følgende : . undgå situationer eller sociale arrangementer en gang nydes , overdreven og urealistisk rolig, kronisk bekymrende uden grund , søvnløshed og besvær med at sove eller overdrevne sove .

Behandling


Anti-depressiva kan ordineres til indledende behandling . Hvis denne rute er taget , vil lægerne overveje medicin interaktion som de ældre har tendens til at have flere recepter . Psykosociale behandlinger , såsom kognitiv adfærdsterapi , kan også bestilles . Men først , at patienten skal føle sig godt tilpas for at tale med hans eller hendes læge , en hurdle for nogle .

Advarsel

Angsttilstande tendens til at " co-morbide " med andre lidelser , især depression . Watch out for en stigning i søvn , øget tristhed, manglende interesse i aktiviteter , og tilbagetrækning fra familie og venner . Stress af angst kan også føre til hjerteanfald og slagtilfælde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.