hvordan du nemt lindre stress

Stress er en normal del af livet . Men der er sikker-brand , nemme måder at lindre spændinger og berolige dem, der hærgede nerver . Her er blot et par tips til at forhindre stress
1
LÆS
<. . br /> Vidste du : Reading har vist sig at falde stressniveauet med næsten 70 % ? Britiske forskere har for nylig konkluderet, at læsning noget for bare seks minutter kan sænke stress . Det være sig poesi , fiktion , eller e -how artikler som denne , de fleste nogen form for læsning vil arbejde lige så godt .
Bare vær sikker på at du ikke læser horror eventyr ( eller den daglige nyheder ! ) , og at du tillader dig selv at blive helt opslugt af det materiale, du læser .
2 .
.

BREATHE
Vidste du : Når vi er stressede , er vi tilbøjelige til at tage mere lavvandede vejrtrækninger som vores muskler bliver trange og stram ? Kort , hurtigt åndedræt faktisk øger stress , og forskning fortæller os, at når når vi er berøvet ilt , vores krop celler er mere tilbøjelige til at blive kræft ? Ikke kun , altså dyb vejrtrækning gode til at mindske stress , det er godt for den generelle sundhed .
Når vejret dybt til afstresning , skal du huske at inhalere langsomt , helst gennem næseborene , og udvide mellemgulvet ( ikke maven) . Hold vejret mens du tæller til tre , og derefter langsomt løsladelse. . Gentag et par gange for de bedste effekter
3
AROMATHERAPIZE
Vidste du : Aromaterapi er virkelig afslappende ? Hospitalspatienter har været kendt for at opleve mindre smerte, når de er omgivet af duftende blomster . I en undersøgelse foretaget af Kansas State University , forårsaget af tilstedeværelsen af blomster patienter til at føle sig mere afslappet og mindre stresset over medicinske procedurer.
Den beroligende duft af blomster synes at være den direkte årsag . Dette forklarer , hvorfor urte-og blomster dufte i et varmt , aromatisk bad kan være en virkelig forførende og stress lindre erfaring .
4 .
KISS .
Vidste du : Videnskabelige undersøgelser har fastslået, at låse læber faktisk sænker angst og får os til at føle godt ? ( Ja , det tog et forsknings -panel til at fortælle os dette ! )
Cortisol , som også er kendt som » stress hormon " , viser et markant fald i mennesker , mens de kysser , og også straks bagefter . ! . Den største del om denne stress middel er, at du ikke behøver en recept for at nyde

5
SKRIV
Vidste du : At skrive ned dine tanker og følelser faktisk doserer negative følelser ? Den simple handling med at lade det hele ud-enten i form af skrive dagbog, online blog , dagbog skriver , eller kreative fortællinger som poesi og sangskrivning-giver os mulighed for at objektivere vores følelser og sætte dem ind i en ny form ( det skrevne ord ) . Det giver os mulighed for at distancere os fra , hvad der er at understrege os ud og lader os få perspektiv .
Skrivning som en form for stress relief giver os mulighed for at arbejde det hele ud , uden upping niveauet af stress . . Det giver os tid til at reflektere og tænke , og dermed fortynding af følelsesmæssige komponent
6
spadseretur
Vidste du : Motion behøver ikke være udtømmende at være gavnligt ? Sure , du ønsker at brænde kalorier og rev op dit stofskifte med en tung , sved -fremkaldende træning i ny og næ . Men med henblik på at lette stress , en simpel , afslappet spadseretur rundt om blokken eller i parken , kan gøre underværker for din psyke og mindske spændingerne.
Så når du føler dig alle opdæmmet og stresset til det yderste , bare gå en tur . Du behøver ikke en præcis destination .
Faktisk slentre formålsløst omkring , opblødning i den ydre verden , og tager et øjeblik at strække benene og komme væk fra stress udløser er en af de bedste ting , du kan gøre for at nemt at lindre stress .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.