hvordan man holder en positiv holdning i dit liv

Vi har også står over for vanskelige tider i vores liv . Måske har du ikke har det job, du ønsker , ikke har mødt den rette person , eller du har lyst til dit liv er ved at lukke i omkring dig . I disse tider er det vigtigt at dit velvære , at du holder en positiv holdning , så du kan holde bevæger sig fremad , og drej de dårlige ting til gode . Det lyder lettere end det er , fordi det tager engagement og dedikation til ikke lade dig gå til " negative "side af tingene , men du kan opleve, at efter et par enkle tips vil hjælpe dig med at holde en positiv holdning , og tingene vil begynde at dreje omkring .
1 .
Stop lade negative mennesker komme tæt på dig . Det er meget rigtigt , at elendighed elsker selskab , men det gør lykke . Hvis dine venner er trist , depressive eller generelt mislykkede mennesker , stop lade dig omkring dem . Holdninger er smitsom , og du vil fange , hvad de har ! Vælg i stedet dine venner med omhu , og sikre, at de er mennesker med positive holdninger og er på steder i deres liv , som du ikke ville noget imod at blive sig selv ( de tendens til at være glade mennesker også) .
2 .
Udvid dit sind og ånd med positive bøger , cd'er , videoer og workshops . At høre andre mennesker udtrykker deres positive holdninger om hjælp til selvhjælp materialer som disse kan smitte af på dig og helt at ændre din tankegang . De kan være motiverende og hjælpe dig begynde at se den daglige kampe, du står over for i et mere positivt lys .

3 .
Stop lytter til dine negative indre-dialog og begynde at dreje på Deres positive indre-dialog . Hvis du nogensinde har taget på en opgave og dit sind fortalte dig " Du kan ikke gøre det " slukke det ! Lytte til disse negative tanker kun skaber frygt og stress, som du forsøger at fuldføre opgaven ved hånden . Møde udfordringer head-on og fortælle dig selv " jeg kan gøre det ", og dine chancer for succes vil stige .
4 .
Spild ikke et minut dase rundt i sengen . Vågne tidligt op for at få en hurtig start på din dag er en fantastisk måde at holde en positiv holdning . Spise en god og sund morgenmad , og som udøver for at få dit hjerte i gang og planlægge din dag vil hjælpe dig med at føle forhastet og stresset .
5 .

Live med essensen af en positiv holdning hver eneste dag . At have en positiv holdning er en indlært handling og noget, der skal praktiseres hver eneste dag at vedligeholde. Fokus din hjerne til at tænke på alle de gode ting i dit liv i stedet for at dvæle ved det negative . Forestil dig det rum du er i , er din egen personlige boble og kun positive ting er tilladt i det . Hvis der er noget negativt forsøg på at infiltrere det skubbe , at ud af din boble med det samme. Overarbejde , vil dette blive normal praksis og hver dag vil du blive fyldt med positive tanker .

gode råd og advarsler


 • Lad ikke nogen fortælle dig , at du kan 't gøre noget !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.