hvordan man kan elske dig selv og være din egen bedste ven

At elske dig selv lyder som sådan en nem ting at gøre , men så mange mennesker ikke .
Så mange af os se på andre for komfort , støtte og kærlighed . Læs videre og jeg vil udveksle ideer til din først at blive god til dig , så du kan begynde at elske dig selv

Du skal bruge: ! nu! Retrain din tankegang nu!


1 <. br >
Sæt dig selv nummer et på listen !
Uanset om du har børn eller en ægtefælle eller ej , skal du passe på dig selv først . Hvis du kan tage sig af dine egne behov , vil du blive en bedre forælder og ægtefælle . Du vil blive forfrisket og levende .
2 .
Tro på dig selv .
Du er perfekte den måde, du er . Elsk dig selv for Deres venlige hjerte og kærlig ånd . Ser ikke til andre med henblik på godkendelse eller kærlighed . Være " Ok "i din egen hud . Hvis der er ting , du ikke kan lide ved dig selv , ændre dem . Der er intet galt med læring som du pedal gennem livet og skiftende as you go .

3 .
Vær din egen bedste ven !
Har du nogensinde tænker " Hvis jeg havde en ven behandle mig så godt som jeg behandler andre, jeg ville være ok ? "
Du er ok , du har dig. Hvis du falder på hårde eller følelsesmæssig tid være der for dig . Du kan tidsskrift eller skrive eller bare tænke . Være der for dig selv , for DIG !
4 .
Forstå du alene er nok . Du behøver ikke en kæreste /veninde eller ægtefælle skal være ok . Tilbring tid med dig selv . Fokus på at være alene og være med det. Når du er ok med dig selv , er du herefter klar til at lade kærligheden i og være i et sundt forhold . En, som du ikke har brug for dem til at læne dig op ad , eller fortælle dig hvor vidunderligt du er .
Elsk dig selv !

gode råd og advarsler • Livet er en gave , og vi har kun ¨¦n chance på vores rejse . Pas godt på dig og elsker dig selv .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.