hvordan man kan foretage ændringer , før du bliver ulykkelig

Ofte vi ikke foretager ændringer i vores liv , indtil vi har nået lavpunktet . Jeg ved , jeg taler af personlig erfaring . Men det behøver ikke at være sådan . Vi kan lære at være proaktiv omkring at ændre vores liv til det bedre og spare os selv en masse smerte og lidelse . Læs videre for mine forslag . . .

Du skal bruge: .
et åbent sind
Evne til at se på dig selv .
Villighed til at handle .1 .
Det første trin i enhver ændring er at først bliver opmærksomme på, at vi er nødt til at foretage ændringer i vores liv . Dette kræver en vilje til at vende blikket indad , dvs , kig ind i os selv at bestemme, hvordan vi føler . Vores følelser er ofte det første fingerpeg om vores ulykkelighed , men vi er også eksperter til at undgå vores sande følelser ved hjælp af forsvarsmekanismer , såsom benægtelse og minimering .
2 .
Hvis du ikke er vant til at se indad , så skal du planlægge lidt tid hver dag at gøre det. u00C9n måde at gøre det er at finde et roligt sted , og lytte til dine tanker og føle , hvad følelser komme op . Dette er noget beslægtet med mediterer . Eller du kan skrive dine tanker og følelser i en daglig journal eller dagbog .
3 .

Efter disse aktiviteter for en stund , bør dit sande følelser komme klarere til dig . Når du bliver klar over , den hårde del er at beslutte at foretage ændringer. Dette er den hårde del , fordi mennesker er eksperter i at undgå smerte , og hvem kan bebrejde os , men vi oplever ofte mere smerte opholder sig i en usund situation , end vi gør , hvis vi foretager ændringer .
4 .

Du kan få brug for hjælp fra en terapeut , en betroet slægtning eller en nær ven til at udvikle modet til at foretage nødvendige ændringer. Ofte gange vi håber, at situationen vil ændre på sin egen , eller vi bilde os selv ind, at det ikke er så slemt som det virkelig er , og vi har brug for nogen til at være objektiv omkring det .
5 .

Foretage ændringer er en proces, ofte udført lidt ad gangen, så vær tålmodig med dig selv , men ikke vente, fordi jo værre bliver det , jo sværere bliver det at ændre sig. Vi elsker alle vores komfortzoner , men du kan udvikle dine modet muskler lidt efter lidt . Når du udvikler en vane at tune ind på din indre verden og din lykke niveau , end du kan holde styr på tingene og være proaktiv i at foretage ændringer , som vil give dig mulighed for at undgå meget følelsesmæssig smerte .

gode råd og advarsler


 • Vær ikke bange for at bede om hjælp fra andre
 • Lad ikke frygten stoppe dig , er det normalt at føle frygt , når du tænker på at ændre dit liv , selv om det er til det bedre
 • Du har altid valg i livet , kan de ikke være let nogle gange , men du skal se vores for # 1 .
 • Hvis du er i et voldeligt forhold eller andre farlige interpersonelle situation søge professionel hjælp , før du overvejer en ændring , der kan ende med at sætte dig på skader måde

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.