hvordan man kan gøre hovedpine gå væk

Gør hovedpine gå væk skal være den bedste følelse i verden . Eller en af dem , anyways . Jeg hader hovedpine , uanset om det er migræne hovedpine , eller bare hovedpine i almindelighed. Smerten kan være meget ubehageligt , især hvis du har en alvorlig hovedpine . Jeg ser frem til at få hovedpine nødhjælp , som er årsag til hovedpine kan normalt kommer fra at være stresset , træt , eller arbejder for hårdt . Vores hjerner har brug for en korrekt hvile , det er en måde at få hovedpine nødhjælp
1 .
Lay ned og ikke bevæge sig rundt . Uanset om du har en svær hovedpine , eller bare en almindelig hovedpine , det bedste bud er at fastlægge , om dig tilbage . Jeg ville vælge et dejligt roligt sted , hvor du kan hvile dit hoved med et par bløde puder nedenunder . Læg et koldt våd klud over dit hoved , og øjne . Bare hvile der fredeligt . For at gøre hovedpine gå væk , tager medicin hjælper , men du skal slappe af så godt. Ellers kan du bare gøre det meget værre , end det er .
2 .
Prøv at undgå hovedpine . Dette er vigtigt , fordi visse faktorer kan være knyttet til, var der volder dig hovedpine . En masse stress , for meget arbejde , eller depression kan føre til hovedpine . Det er vigtigt at tage øjeblikke i dag , bare for virkelig at slappe af . Du har brug for mental pauser , tro mig , ikke bare fysisk dem . Hvis du ikke giver dig selv dem , så du kommer til at have en masse hovedpine . Watch de fødevarer, du spiser så godt. Det er vigtigt at få din ordentlig vitaminer i dig . Jeg vil foreslå at tage omega -3 fiskeolier , der støtter en sund hjernefunktion .

3 .
figur ud af, hvilke hovedpine symptomer , som du har . Det er vigtigt at vide, hvilke hovedpine symptomer, du har , så du ved, hvilken slags hovedpine det er. Sinus hovedpine kommer fra panden , og du kan til tider føle smerte i den forreste del af dit ansigt så godt, omkring næsen og øjnene . Hvis du lider af allergi , kan dette forklare en sinus hovedpine . Eller hvis du har kolde , eller influenza . Tag Benadryl hvis det er allergi sæson , og du lider af allergi .
Migræne hovedpine er dem , som du ikke ønsker at have . En masse ting kan udløse en migræne , og hvis de er ganske almindeligt , så skal du se en læge . En masse af , hvad du spiser , og stress kan forårsage migræne hovedpine . Hvis du er opkastning af hovedpine , så skal du se en læge , så lad dem ordinere dig til medicinen for at gøre hovedpine gå væk . Vil du mærke hovedpine fra den ene side af hovedet .
4 .
tager medicin for hovedpine . Nå , den bedste medicin , jeg tager , for at gøre hovedpine gå væk , og det er Aleve . Dette er , hvis du har en fælles hovedpine , for svær hovedpine , skal du måske tale med din læge , og spørg dem, hvad du skal tage . Prøv også at drikke kamille te , der kan bidrage til at gøre hovedpine gå væk . Nogle vil sige det er dårlig rådgivning , men hvis du har en fælles hovedpine , drikke et par kolde øl , hvis du er af alder . Jeg har gjort dette masser af gange , og det har at gøre hovedpine gå væk . Jeg siger ikke at få drukket vil det trick , selvfølgelig ikke . Drik et par , rigtig koldt øl , kan hjælpe følelsesløse smerten væk . Gør det ikke på en lys mave , selv om . Jeg vil ikke foreslå drikke øl , medicin, selv om . Sørg for, at de er rigtig koldt , ikke varm på alle . Ellers vil det bare gøre dig syg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.