hvordan man kan lægge mere glæde ind i dit liv

De fleste af os ville elske at have mere glæde i vores liv . Nogle gange den daglige kampe og stridigheder kan få os ned , og vi glemme alt om de gode ting vi har. Vi er alle nødt til at tage et skridt tilbage fra tid til anden og bare nyde levende

Du skal bruge: .
Love
Latter .
Venskab .
En tro på noget højere end os selv .


1 .
Step One --- Smile Den første ting du kan gøre for at føle lykkeligere tro det eller ej , er blot smile . Smiler til alle, du ser , og du vil begynde at lægge mærke til dit humør bedre . En ekstra bonus er , at du vil gøre andre folk føler sig bedre. Eller vil du i det mindste give dem noget at tænke over .
2 .
Trin to --- Iagttag The Joy Of A Child Den anden ting du kan gøre, er at se en lille baby spiller. Der er intet mere smitsom end den rene uskyldige glæde på en babys ansigt , når han eller hun lærer noget nyt . Et barns latter er som smuk smitsom musik , der vil spille om og om og gøre din dag mere munter .

3 .
Trin tre --- Laugh Næste , glemmer aldrig , hvor vigtig latter er . Det er godt for dit helbred , dit sind , og din sjæl . Et godt grin kan gøre hele din krop føles levende . For mig en dag uden grin er ikke værd at vågne op til . Latter gør os i live . Latter er universel . Selv når folk , der ikke taler samme sprog få stablet et godt grin vil blive forstået af alle . Fnisende er også sjovt og børn i særdeleshed gerne fnise . De er temmelig smart , hvis du spørger mig . Tag ikke livet alt for alvorligt . Du får kun en gang rundt , så smiler , griner, fniser og gå til ren glæde i dit liv hver dag .
4 .
Trin Fire --- tror på en højere magt jeg har også stor glæde, der kommer fra min tro på en højere magt . Jeg mener virkelig gud våger over mig, og at han griner og føler glæde, når vi gør bare som vi gør med vores egne børn . Jeg tror, vi er æble Guds øjne og hvad mere kan vi ønsker . Ligegyldigt hvad dine personlige overbevisninger er du kan og skal prøve at nyde bare at være i live . Vi har alle problemer , men vi kan gøre dem lidt mindre med en glædelig hjerte .

gode råd og advarsler • smile, grine , fnise , være glade

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.