hvordan man kan leve i en deprimerende verden

Har livet har du ned ? Har du konstant føler at du venter på den næste dårlige ting til at ske ? Det er overalt omkring os nogle gange , overalt du tænder er en anden trist historie . Tænd for fjernsynet eller læse avisen , det er sikker føles en negativ ting efter den anden . Nu er tiden inde til at skride til handling og leve i en deprimerende verden ved at lære nogle nemme trin til at overleve det

Du skal bruge: .
humor
Nogle opfordrer .


1 .

Erkend , at depression er reel . Husk, at alle får ned på et tidspunkt , selv den smilende medarbejder , der gerne beskriver hvert minut af hendes sorgløse happy- go- lucky liv . Nogle mennesker skjuler deres depression bedre end andre . Jo hurtigere du accepterer , at alle mennesker har en form for depression det bedre du vil være .
2 .
Opsøge professionel hjælp , hvis du har brug for . Ingen er nødt til at vide om dette , hvis du også er flov over at søge hjælp . Selv en almindelig læge kan hjælpe med depression . Hvad er det værste der kan ske ? Du er allerede deprimeret , hvem ved måske vil du tage en glad pille og drej ind i " boblende " person, du i øjeblikket hader at se komme.
3 .
Find ting at leve for . Lave planer for i morgen , ikke overvælde dig selv med langsigtede mål og planlægning . At have noget at gøre hver dag vil give dig noget at enten frygte eller glæde sig til . Dette leverer grund til at komme ud af sengen hver eneste dag .

4 .
Accepter hver invitation, du får . Selv hvis du hader at hænge ud med irriterende naboer , der bare skal vise lysbilleder af deres hund " lykkelige " , i det mindste du vil have noget at gøre end at lyve omkring huset . Desuden kan du have en god griner over det , når du kommer hjem .
5 .
Watch andet end nyheden ! Prøv at se kun komedie shows og lytte til kun optimistiske dansemusik i en uge . Depression kan kun formere sig , hvis du ser det deprimerende nyheder , drama film og lytter til trist sappy " nogen gjort nogen forkert " land sange .
6 .

Få flytning , nok af denne ligger rundt og deprimeret . Start en øvelse rutine , selv en kort gåtur rundt om blokken . Du er en vigtig person og du har brug for at komme tilbage på rutschebane af liv og stoppe lade turen køre dig over .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.