hvordan man kan stoppe multitasking og begynde unitasking

Selv om de fleste af os er blevet meget gode til multitasking kan det være en fordel at vores hjerner og helbred til at bremse ned og så en ting ad gangen , eller uni-opgave .
Mange af os kan ikke forestille mig at komme gennem en dag uden jonglering flere ting på én gang , men vores hjerner faktisk bremse ned, når vi multitaske , og vi kan forbedre vores hjernefunktion ved at forenkle vores liv og unitasking .
1 .
Hvis du har bemærket , at din hjerne er over det hele sidst , og du ønsker at lave tingene lidt ned og få lidt fred i dit sind så kan det være tid til at overveje uni-tasking . Kun tillade dig selv at gøre , tænke eller tale om en ting ad gangen . Videnskabelig forskning viser , at din hjerne ydeevne bremser , når multitasking . Foretag en forpligtelse til at uni-opgave for en dag , en uge eller endda en måned .
2 .
Når du har valgt et tidspunkt , hvor du vil forsøge at uni- opgave bare give det en chance for at se hvor svært det kan være . Mens du læser denne artikel , slukke for alle andre medieformer , herunder tv , musik og alle andre forstyrrelser , herunder tanker . Lad ikke dit sind at vandre om, hvad du skal gøre næste , det er multitasking også .

3 .
nedbremse og tager tid til at gøre hver enkelt opgave , samtale , eller troede vil give dig mulighed for at opleve dem, at de som det var meningen . Når din familie taler til dig , stopper op og kigger dem i øjnene og fuldt lytte uden at gøre noget andet . Folk bruger til at have samtaler i flere timer ad gangen , før tv og computere . Tror, du kunne sidde og snakke i tre timer uden multitasking ?
4 .
Prøv at meditere for at få fokus . Meditation har vist sig at forbedre sind evnen til at fokusere og vil hjælpe dig slappe af og tempoet ned. Hvis du ofte befinder dig i en Tizzy så dette trin er for dig . Multitasking kan vinden dig op , og det kan være meget svært at slappe af . Gøre 5 minutters meditation om morgenen eller om eftermiddagen for at hjælpe dig selv sætte farten ned og slappe af dine tanker .
5 .

Fokus på forbedring af din hukommelse og øge din opmærksomhed span uden farmaceutisk medicin . Bare den simple praksis hver dag vil hjælpe med tiden .

gode råd og advarsler


 • Du kan nyde hver ting du gøre, hvis du fokusererpå bare, at ting eller person

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.