hvordan man kan være doven og undgå stress

Der har været tilfælde , hvor folk har arbejdet for hårdt og har alvorligt til skade sig selv eller værre . Folk har været kendt for at arbejde sig ihjel . Hvis du er en arbejdsnarkoman på kontoret , hjemme eller begge dele, der skal være tid til at sætte en stopper for arbejdet og gøremål , før du brænder dig ud . Her er hvordan man kan være doven

Du skal bruge: .
Din tid
Fjernsyn eller computer med internetadgang .
Behageligt tøj .
Komfortabel seng , sofa eller stol .


1 .
Forbered dig på at blive doven psykologisk . Tænk " mindre energi " . Have din krop udøve nogen mængder strøm betyder mere stress . Hele genstanden for at være dovne er at undgå stress og slappe af . Når du er afslappet , vil du føle dig bedre .
2 .
anerkender de fordele, til at blive doven derhjemme . Du behøver ikke spilde energi ved at gå ud i en bil . Du behøver ikke købe ting, og du behøver ikke smide væk mange ting heller . Dovne mennesker er gode for miljøet . Du er også en af de sikreste mennesker .

3 .
Realiser at det at have et fjernsyn eller computer er obligatorisk for at være dovne . En god tv-apparat giver dig mulighed for at spilde hjerneceller uden bevægelse . Brug af en computer med internetadgang , vil kræve, at du skriver på et tastatur og flytte musen . Det betyder at du ikke rigtig tomgang . Selv en bærbar computer med touch pad vil tvinge dig til at flytte fingrene . Det er ikke doven nok !
4 .
Hvis du nødt til at flytte , tage al den tid i verden . Når du er doven , skal tiden stå stille og den eneste gang , der eksisterer, er din tid . Så vær trægt og opføre sig som en snegl .
5 .

Må ikke tale i telefon , fordi taler også kræver energi . Spild ikke din ånde ved at samtale med mennesker ( og som omfatter selv ) .
6 .
Vær sikker på at rydde op i dit hjem , og at alle de højt prioriterede arbejde på kontoret er færdig . Dette vil hjælpe dig til at modstå fristelsen til at vende tilbage til dine hårdt arbejde selv .
7 .
Sørg for at du har ekstra batterier til din fjernbetjening, inden arme rækkevidde . I tilfælde af batterierne dør , skal du undgå at komme op og gå gennem besværet med at flytte en større muskler .

8 .
være doven i din seng , sofa eller stol indendøre. En afslappende sted at ligge ned eller sidde ned udenfor er det også fint . Sørg for, møbler, du hviler på , er hyggeligt nok at lade dig bo på det i timevis . Du ønsker ikke at gå videre til en anden sofa eller seng . Det vil være spild af din dyrebare energi .
9 .
Bær dit løs behageligt tøj . Sørg for, at dit outfit er ren . Hvis du bliver doven korrekt, kan du ikke vide, hvornår du kommer til at stå op og friske op igen .
10 .
Hvis du vil surfe på nettet liggende eller siddende ned , det ville være bedst med en bærbar computer. For optimal dovenskab , tilslut din computer eller bærbare computer til en stor skærm eller storskærm i nærheden af din seng . Køb et trådløst tastatur og trådløs fjernbetjening mus , så du bare kan ligge ned og surfe på internettet . Desværre bliver du nødt til wave din arm for at flytte musen , mens du ligger ned .
11 .
Hvis du har et job , melder sig syge . Med alvorlige vira gør nyheder , bør selskaberne være mere følsomme over for de ansatte at få hele kontoret smittet. Sig " H1N1 " et sted i din undskyldning og du vil have en fribillet til at blive hjemme .
12 .
Hvis du har en familie , og der er krav for dig at gøre nogle opgaver så fingerer sygdom og være meget overbevisende . Forskning sygdomme , der ikke kræver, at du hoste , har en løbende næse , eller producere en feber . Forklarer symptomerne med myndighed bør få din ægtefælle og børn til at lade dig være alene .
13 .
Når din familie checks op på dig for ofte eller spørgsmål din sygdom , handle meget mærkelig . At være irritabel er absolut et symptom på en syg person . Med lidt held , vil din familie gå ud af huset , så du får "resten " du fortjener .
14 .
Vær opmærksom på , at før eller senere vil du få resten du fortjener , og at du ikke kan være ledig for evigt . Du har overvundet stress , og du er begyndt at kunne lide det for meget . Hvis det at være doven er blevet et problem, så lære ikke at være doven . Bare gør det modsatte af disse instruktioner , og du vil blive helbredt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.