hvordan man stopper sige ja , når du virkelig mener noget .

At sige nej kan være en af de sværeste ting at gøre . Du ønsker ikke at skuffe venner og familie , så du finde dig selv accepterer at gøre smålige opgaver som picking up naboens renseri , bage brownies til en kollega fødselsdagsfest eller kører underordnede ærinder for din svigerinde .
sige ja , når du virkelig mener noget kan være så meget lettere og mindre smertefuld end skændtes hvorfor du ikke kan gøre noget . Men det kan også sætte dig op til et hårdt liv . Når venner og familie vænne sig til at være i stand til at læne sig op ad dig for hver eneste lille ting , de vil ikke rigtig gøre meget af en indsats for at tage vare på sig selv .
at gøre tingene værre , er der nogle betyde livlig mennesker , der vil udnytte din gavmilde natur og manglende evne til at sætte grænser ved at insistere , at du udfylder alle de daglige opgaver, som de bør være mere end i stand til at gøre . Disse mennesker vil presse dig til dine grænser , før du har intet andet valg end at ændre dit telefonnummer eller flytte ud af staten .
Og under ekstreme foranstaltninger kan synes ude af drift , der er langt nemmere måder at slippe af anmassende mennesker og genvinde din tid for dig selv .

Du skal bruge:
lyst til at være mere selvhævdende
. Ønske om at få mere tid til dig selv .
Ønsker at blive fri for den byrde hele tiden at gøre ting for andre .1 .
lære at være udfarende og sætte din fod ned , er det første skridt. At være assertiv betyder ikke aggressiv . Der er rart måder at være selvsikker og holde op til dig selv uden at fornærme .
blot lære magt af ordet 'nej' , og du kan genvinde din tid og rum . Når du lærer at sætte grænser for , hvad andre kan forvente fra dig , vil de stoppe spørge .
Selvom det kan virke hårdt, det er så simpelt som at sige , ' Nej! ' Hvis du foretrækker at blødgøre blæse , kan du bruge en mere høflig siger gerne "Jeg ville ønske jeg kunne , men . . . « og derefter forklare at du gør noget andet . Må ikke blive påvirket af hulke historier eller harmdirrende rants . Din tid er lige så værdifuld som alle andre . Så du skal ikke give i.
2 .
Efterspørgslen selvforsørgelse fra din familie . Lær dine børn og familie at være selvstændig afhængige er den største gave du kan give. Selv meget små børn kan udføre basale husholdning opgave som dressing selv eller finde sko og strømper til at bære . Når dine børn er væk i college , vil de ikke behøver at vente på nogen til at tage sig af dem . Undervisning selvforsørgelse vil give din familie at træffe de rigtige beslutninger og tillid i de valg, de træffer.
3 .

Forvent det samme selvforsørgelse fra dine venner og naboer og familie . Reglen skal være , " Hvis du er gammel nok til at stemme , kan du gøre det opgaven for dig selv . ' Hold gentage disse ord igen og igen i hovedet , indtil de bliver indgroet i din psyke .
4 .
Når nogen beder dig om at gøre en akkord , du ikke virkelig ønsker at gøre , kan man sige , ' jeg vil tilføje, at min liste af ting at gøre . " Og så pisk en tre sider liste over " at gøre 's ' eller dit daglige planner og planlægge deres opgaver i tre uger fra næste lørdag . Når personen er klar over at du ikke bare at smide alt, hvad du gør for at tage sig af dem , vil de sandsynligvis afsværge .
5 .
anden nyttig sætning til at lære er » Er der ikke en anden , der kan gøre det for dig ? ' eller ' jeg virkelig ikke har tid ! ' Sørg for, at den person, anmodningen forstår hvor værdifuldt din tid er . Uanset hvad de siger , dit endelige svar bør stadig være nej.

6 .
sætte grænser og reserve din energi til din egen familie .
Reserve din generøsitet og god ånd til din nærmeste familie og lade naboer til at drive deres egen ærinder eller udfylde deres egne opgaver . Det er kun fair . Ikke som om din nabo ville feje din indkørsel eller tilbyde at afhente dit vasketøj fra renserier , hvorfor så bør du forpligter dem med det samme fordel .
7 .
Må ikke være påvirket af relationer . Selv om det kunne være rart om lejlighed til at gøre en særlig fordel for din søster , mor -i-lovgivning eller fætter , ville du ikke ønsker at gøre det til en fast akkord , eller du vil ende op afsætte mere tid til at tage sig af andre mennesker end din egen familie . De fleste voksne er fuldt ud i stand til at gøre deres egne gøremål . Forvent så meget selvtillid fra din familie , som du ville fra dine egne børn .
8 .

Hvis du bliver bedt om en tjeneste , så spørg en tjeneste til gengæld . Sørg for, at den anden person udfører deres halvdel af den tjeneste først . Det er kun fair , right? Du kan henvende sig situationen med en sætning som denne . " Selvfølgelig ville jeg elske at tage din hund til dyrlægen i morgen . Dag , jeg laver nogle personlige ærinder . I den gennemsnitlige tid , vil du noget imod at tage disse skjorter til vasketøjet for mig ? "
Chancerne er den person, der fremsætter anmodningen, vil beslutte, at de er bedre tjent fuldføre deres egne opgaver i stedet for at skulle beskæftige sig med din .
9 .
fleste mennesker, der beder favoriserer fra venner er simpelthen på udkig efter en handout eller freebie . De er for doven til at gøre opgaven selv , og se dig som et let mål . Og vil de lægge mere energi i at forsøge at overbevise dig til at gøre opgaven for dem , i stedet sætte de samme energi til at løse deres egne problemer .
Næste gang nogen beder dig om at gøre noget lignende pick deres renseri eller baby sidde deres hund , mens de går på ferie i Bahamas , til at tilbyde at gøre arbejdet for et gebyr . Tilbyde at udføre opgaven for pengene er den bedste måde at afskrække freebie asylansøgere , der vil zappe din energi og tid .

gode råd og advarsler


 • Vær ikke bange for at sige nej
 • at sige nej ikke gøre dig til en gennemsnitlig person
 • sige nej er det første skridt til udlevering af din fritid
 • Gem dine gavmildhed for din familie og de uheldige individer , der virkelig har brug for din hjælp
 • Vær høflig , men fast i Deres afvisning
 • Bare smile og sige "Nej tak ! ' når de bliver bedt om at gøre noget du virkelig ikke ønsker at gøre

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.