pristiq behandling af bipolar lidelse

Bipolar lidelse er en stemning lidelse , der forårsager depression og perioder med en unormalt forhøjet eller irritabel humør kendt som mani . Medicin for bipolar lidelse omfatter typisk en stemning stabilisator og et antidepressivt middel. Pristiq er en antidepressive ordineret til bipolar lidelse

Hvad er Pristiq ?


Pristiq er et antidepressivt medicin , der øger mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen . Lave niveauer af disse neurotransmittere er blevet forbundet med depression .

Den Balancing Act


Bipolar lidelse er ikke effektivt behandlet med antidepressiv medicin alene , da en antidepressiv kan forårsage en manisk episode . En stemningsstabiliserende medicin anvendes til at sikre sig mod mani . Pristiq kan ikke lindre symptomerne på depression , hvis dosis er for lille .

finde den rette dosis


Psykiateren ofte starter med at ordinere en lav dosis af Pristiq eller andre antidepressive . Dosis kan øges , hvis patienten stadig oplever depression . En lavere dosis kan være nødvendig , hvis patienten udvikler maniske symptomer .

Side Effects


Mulige bivirkninger af Pristiq omfatter kvalme , svimmelhed , nedsat appetit , svedeture , og forstoppelse .

andre dele af bipolar lidelse Behandlingen

Psykoterapi , ofte i form af kognitiv adfærdsterapi , der bruges til at hjælpe den person med en Bipolar lidelse håndtere symptomer og ændre tankeprocesser og adfærdsmønstre, som forværre tilstanden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.