sundhed angst på grund af alkohol

Alkohol afhængighed og angst kan koges ned til kylling og æg spørgsmål . Spørger hvem der kom først afhænger interne og eksterne faktorer . Men de fleste forskning understøtter , at alkohol kun forværrer angstsymptomerne

Overvejelser


The National Institute of Health , at alkohol kun øger angstsymptomer . Folk kan bruge alkohol til at lindre angst , men ironisk nok det svækker nervesystemet resulterer i irritabilitet og rastløshed .

Advarsel


Du skal ikke blande angst medicin med alkohol . Denne dødelige kombination forårsager overfladisk vejrtrækning , nedsat blodtryk og kan muligvis resultere i dødsfald .

Overvejelser


Ifølge Michael B. Først og Allan Tasman , forskning psykologer af ætiologi og behandling af alkohol induceret angst , hvis brugeren afstår fra alkohol , og ikke oplever angstsymptomer , så er det alkohol induceret angst . De foreslår at observere eventuelle ændringer i symptomer i afholdenhed fra alkohol .

Forventninger


Mange mennesker hævder, at alkohol mindsker angst i sociale situationer . Sarah W. Book MD , psykiatri professor og forsker i effekten af alkohol , hedder det , at en god del af disse diagnosticeret med social angst har også en historie om alkoholmisbrug .

Behandling

Psykiatere normalt anbefale en kombination af psykoterapi og lægemidler til patienten , og en periode med afholdenhed fra alkohol . Forskrifter for alkohol inducerede angst omfatte monoaminooxidasehæmmere ( MAO 's ) som Nardil og Emsam , benzodiazepiner som Alprazolam , og serotonin induktorer såsom Paxil og Zoloft .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.