symptomer på lithiumkarbonatopløsningen overdosis

Lithiumcarbonat 's brug som en receptpligtig medicin er ofte fyldt med negative bivirkninger . Brugen af dette stof i behandlingen af manio-depressiv lidelse indebærer hyppige dosisjusteringer for at finde den rigtige dosis beløb . Som et resultat , er risikoen for overdosering meget reel . Der er visse symptomer til at se ud for , når du tager denne medicin

Identifikation


Lithiumcarbonat er en receptpligtig medicin, som anvendes i behandlingen . af manio-depressive personlighedsforstyrrelser . En person , der lider af manio-depressiv sygdom vil opleve cykliske stemninger svær depression og mani , at suppleant over længere perioder . Symptomer på mani omfatter hyperaktiv adfærd , hurtig tankeprocesser , opstemthed og aggression . Lithiumcarbonat virker ved at stabilisere humørsvingninger og opretholde den kemiske niveauer for at fremme en afbalanceret følelsesmæssige tilstand . Det kommer i kapsel , tablet og saftudgaver .

Funktion


Lithiumcarbonat er et salt stof , der virker ved at ændre hvordan nerve -og muskelceller metabolisere natrium . Lithium 's fremgangsmåde, som retter sig mod hjernen kemikalier , som udløser maniske episoder . Som en følge heraf er det organ, bedre i stand til at tåle lægemidlet under maniske perioder , mens sandsynligheden for at opleve en overdosis er større ved depression cykler . Som Lithium er et salt sammensat , kan det påvirke kroppens salt genopsugningsevne proces , samt kroppens indhold af kalium . En overdosis af dosis beløb kan føre til forarmet natrium -niveauet i kroppen . Symptomer på saltmangel omfatter diarré , overdreven sved og feber .

Effekter


Lithiumcarbonat rejser gennem blodbanen og ændrer cellulære kemiske processer i hele kroppen . En vis mængde af stoffet er nødvendig for effektivt at balancere en persons krop kemi . Symptomlindring vil ikke finde sted før dette terapeutiske niveau er fundet . Men , terapeutiske doser falder lige under det nødvendige beløb til at forårsage blod toksicitet . Personer, der er på lithium behandling skal have regelmæssige blodprøver udføres for overvåge lithium i blodet . Symptomer på forgiftning er forårsaget af problemer i forbindelse med nyre -og funktion af centralnervesystemet .

Symptomer


Symptomerne på blod toksicitet omfatter tab af appetit , træthed , forvirring og utydelig tale . I de mest alvorlige tilfælde , kan koma og endda død resultat . Når nyre funktioner begynder at lide , enkeltpersoner er i risiko for at udvikle en tilstand, der kaldes nefrogen diabetes insipidus , hvor nyrerne ikke er i stand til at spare på vandet . Symptomer på nefrogen diabetes insipidus er rindende urin , hyppig vandladning og overdreven tørst . Symptomer på overdosering i forbindelse med funktion af centralnervesystemet omfatter problemer med at sove , svimmelhed , rystelser i hænderne og ændringer i hjertefrekvensen.

Advarsel

På grund af lithiumkarbonatopløsningen 's virkninger på kroppens væske niveau , bør den enkelte , der tager dette lægemiddel forsigtig , når de udøver for at undgå overdreven væsketab . Korrekt hydrering er nødvendig , når man tager denne medicin , så drikker masser af væske anbefales . Lithium er også kendt for at forårsage uønskede virkninger, når det tages sammen med andre medikamenter . Anti-inflammatoriske lægemidler kan påvirke kroppens evne til at fjerne lithium fra systemet , hvilket kan føre til toksiske niveauer . Naproxen , ibuprophen og indomethicin er nogle af de anti -inflammatoriske lægemidler for at undgå , når du tager lithiumkarbonatopløsningen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.