virkningen kæledyr har på dit helbred

At eje et kæledyr kan tilføje mere end glæde til dit liv-det kan også forbedre din psykiske og fysiske sundhed . Talrige undersøgelser i løbet af det seneste årti har vist, at eje et kæledyr kan gøre en person gladere , sundere , mere fysisk fit og roligere end mennesker uden et kæledyr

Blood Pressure Kolesterol


kæle med en hund eller kat sænker blodtrykket , ifølge Alan Beck , SCD , direktør for Center for Human-Animal Bond på Purdue University . Center for Disease Control fremmer kæledyr ejerskab som en måde at sænke en persons kolesterol og triglycerid-niveauer-en gavnlig indflydelse , som kan tilføre år til en persons levetid, og hjælper med at bekæmpe fedme og diabetes

Mental Health


eje . et kæledyr kan bidrage til en persons god mental sundhed ved at bidrage til at afhjælpe ensomhed og fremme socialisering på offentlige steder , såsom parker , grooming og dyrehandler og andre steder, hvor folk med kæledyr samles .

Motion


Pet ejere-- især hundeejere-er mere tilbøjelige til at få motion end mennesker uden kæledyr . De sandsynligvis gå ture et par gange om dagen og kan spille en aktiv spil af fangst eller jage med deres hund . Da en stillesiddende livsstil er forbundet med hjertesygdom , fedme og type ll diabetes , at eje en hund kan forbedre din fysiske sundhed ved at fremme aktivitet .

Healing


En undersøgelse fra National Institute of Health viste , at folk, der havde for nylig ramt af et hjerteanfald var mere tilbøjelige til at leve , hvis de havde et kæledyr . Hospitaler erkender helbredende virkning af kæledyr for patienter og regelmæssigt tillade " terapi " kæledyr til at besøge mennesker, der er skrantende .

Allergier

Tidlig udsættelse for skæl kan hjælpe med at forebygge fremtidige allergier hos børn . En undersøgelse fra 2002 ved Medical College of Georgia 's Afdeling for Allergi og Immunologi fandt , at børn , der blev eksponeret til mindst to kæledyr i den tidlige barndom var halvt så stor sandsynlighed som børn , der ikke havde kæledyr eksponering for at udvikle fælles allergi over for luft svampe , husstøvmider , ragweed , græs og katte og hunde . Forskere , der er involveret i undersøgelsen mener, at en tidlig udsættelse for endotoksin skabt et immunrespons i børn, forkonditioneres dem til en lavere forekomst af allergiske reaktioner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.