aggression hos børn som følge af musik

Musik har evnen til at forårsage følelsesmæssige og neurologiske effekter på den menneskelige hjerne . Melodisk pulser kan roligt og pacificere os på få sekunder . Læg en klassisk cd i bilens stereoanlæg og lytte, så dit barn 's skrig pludselig mindskes, så stop . Undersøgelser har dog vist, at musik også kan anspore aggression hos børn

Aggression


Aggression kommer i forskellige former . Det kan være fysisk , psykisk og verbal . Ifølge National Institute of Child Health og Human Development Early Child Care Research Network , nogle børn undlader at udvikle selvregulerende kontrol for aggressive følelser og kan blive voldelig . Selvom der er mange psykologiske og fysiske problemer , der kan forårsage aggression hos børn , et papir udgivet i 1996 , viser , at aggression kan være korreleret med neurotransmitter , serotonin , da et fald i serotonin kan øge volden i mennesker .

Effects


Tidligere undersøgelser har allerede knyttet musik til dyr aggression . Fysiker Harvey Bird og neurobiolog Gervasia Schreckenberg bevist , at mus udsat for voodoo trommerne udføres stadig værre med tiden , da eksponering for voodoo musik fortsatte . Til sidst blev de desorienteret og var ude af stand til at afslutte labyrint .

Derfor musik bidrager til aggression hos børn er ikke sådan en strækning . En undersøgelse udført af Eliana Tropeano ved Western Connecticut State University i 2006 fandt , at børn udsættes for voldelige musikvideoer gav voldsomme reaktioner på spørgsmål om fiktive scenarier på at se videoer , mens børn ikke udsættes for de videoer gav ikke- voldelige reaktioner på lignende scenarier .

typer af musik


Heavy Metal , Hard Rock og Rap er de tre store musikalske genrer, som synes at inspirere børn til at handle ud voldsomt . Men , voodoo trommespil og negative musik ( den baggrundsmusik, der udløser angst og spænding i løbet skræmmende film ) kan også øge aggression .

Overvejelser


Ifølge en undersøgelse udført ved Institut for Musikterapi ved Daejeon Universitet , musik intervention hjalp undertrykke aggression og ophøje selvværd hos børn med voldelig adfærd problemer . De børn, der var udsat til afslappende musik forbedrede deres humør og deres evne til at styre deres vrede bedre , end børn, der ikke var udsat for musikken .

Dette studie viser, at musik rent faktisk kan hjælpe til at helbrede børn med aggressive tendenser . En undersøgelse udført af University of Belfast 's psykologi afdeling i 1997 giver ens resultat , da aggressive hunde blev udsat for klassisk musik . Hundene blev mere afslappet og havde en tendens til at hvile længere end hunde udsat for nogen musik eller heavy metal musik .

typer af musik at heale Aggression

Klassisk , jazz og new age musik er tænkt til at løfte stemninger af børn . Selv indisk sitar musik har sine fordele i stigende humør , ifølge Dorothy Retallack , en pioner i undersøgelser af musik og følelser . Violiner og harper er de to typer af instrumenter fundet på at fremkalde afslapning og ro hos mennesker og dyr.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.