hvordan man kan være vært for en hjem spa fest

Sådan vært for et Home Spa part
Ville det ikke være rart at tage noget tid at hænge ud med dine veninder , slappe af , snakke og blive forkælet for en aften med et hjem spa part uden at bekymre sig om dag til dag problemer ? Mange mennesker arbejder hårdt på deres job , derhjemme med familien , andet job , gøremål , ærinder og sjældent tager sig tid til at tage vare på sig selv . Planlægning et hjem spa parti er let, sjovt , reducerer stress og hjælper med at opbygge venskaber og relationer .
Brug disse tips til at forberede dit hjem spa fest snart.

Du skal bruge:
Æteriske olier , skumbad
. Facial cleanser , toner og fugtighedscreme .
Body fugtighedscreme .
Puder.

Afslappende musik .
Antiaging øje cremer .
Skiver agurk .
Sunde snacks .1 .
Vælg den dato og sted
Vælg en dato , der virker for dig og et par af dine venner . Sørg for , at kalenderen kan være klar af told og børn kan blive passet af din mand , en slægtning eller nabo . Beslutte, om du vil bruge din stue , gårdhave , dæk , pool eller andet område .
2 .
Lav en invitation
Lav en simpel invitation med en pre -made kort , postkort eller ved hjælp af computeren . Inviter venner til at bringe et bassin i blød fødder , deres favorit håndklæde , badekåbe og tøfler . Give dem nogle meddelelse af hjemmet spa parti , så de kan træffe passende foranstaltninger .
3 .

Saml Home Spa Produkter
Æteriske olier og skumbad til iblødsætning fødder
Facial cleanser , toner og fugtighedscreme
Antiaging øje cremer
Body fugtighedscreme
skiver agurker til lindrende øjne
Puder
4 .
Forbered sunde snacks
Vælg et par sunde snacks som frisk frugt , ost , kiks og friske grøntsager til gumlede , så dine gæster kan spise , men fokuserer på spa forkælelse hovedsagelig . Etablere små stationer snacks nær hvert område , at gæster vil blive iblødsætning fødder og gør ansigtsbehandlinger.
5 .
Serveres Vand eller GREE eller Sort Antioxidant varm te
Hold hjemmet spa parti afslappende og sund ved at tilbyde drikkevarer , der beroliger uden koffein , alkohol eller sukker .

6 .
Musik
Spil blød afslappende musik til at holde dine gæster i hjemmet spa staten i sindet . Hold samtalen på afslapning , metoder til at reducere stress og om at fortsætte hjemme spa part idé månedlige et andet sted til næste gang .
7 .
Slap
Når gæsterne ankommer , har alle sat på deres badekåbe og tøfler , spille blød musik og begynde ved opblødning fødder i et bassin med varmt vand . Give så meget tid som nødvendigt for alle at føle sig afslappet , håndklæde tørt og anvende krop fugtighedscremer til fødderne .
8 .
Facials
Har alle om at gøre deres egne ansigts-eller foreslå parring op til at gøre hinandens hjælp af skåle med varmt vand og vaskeklud . Begynd ved at have alle gælder agurker på øjnene og hvile hovedet i et par øjeblikke til at slappe af til musikken . Udfyld alle trin af sæbe , toner , fugtighedscreme , øjencreme og anti aging produkter til en virkelig afslappende fuld ansigtsbehandling.
9 .
Afslutning
End hjemmet spa part ved at lægge planer for den næste indsamling af venner . Fortsat hjem spa parter vil bidrage til at opbygge dine venskaber og relationer samt at reducere stress og øge den generelle sundhed og velvære .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.