Arbejdsløsheden & alkoholmisbrug

Alkoholisme er en stor nok problem for mange mennesker , men det kan blive utåleligt , når en person er arbejdsløs . Hertil kommer , kan gå uden et job sætte nonalcoholics risiko for at drikke for meget . Selv underbeskæftigelse-at tage på en lav-betalende job at få enderne mødes-kan beskadige selvværd nok til at starte nogen drikke

Korrelationer


I henhold til Fællesskabets Anti-Drug Koalitioner of America ( Cadca ) , der er en sammenhæng mellem stigende arbejdsløshed og stigning i alkoholmisbrug og voldelige forbrydelser . Stress fra lavkonjunkturer og høj arbejdsløshed udløser en stigning i drab og selvmord , og arbejdsløse henvender sig ofte til drukkenskab

Det ugyldiggjorte Feeling


Mennesker-. især mænd-har lært at arbejde for føden . Vestlige samfund kræver dette , og folk er valideret og defineret af, hvad de gør . Så en mand uden et job , kan føle sig ugyldige , ligesom han er mindre end et menneske . Depression kan sætte ind, og drikke i for store mængder kan være en form for selvmedicinering , eller i det mindste en måde at overdøve følelser af utilstrækkelighed .

Pressure


At være arbejdsløs bringer ekstra pres i livet . Selv om sikkerhedsnet i form af arbejdsløshedsforsikring er på plads , mødet daglige udgifter bliver mere vanskeligt. Tryk kan montere , og den arbejdsløse kan bruge alkohol som en måde at afhjælpe nogle af dette pres .

Isolation


Arbejdet er ikke blot en måde at tjene til føden . For mange er det en del af deres sociale liv . Mange arbejdende folk blive venner med deres kolleger , og at miste et job skærer en person ud fra , at on- the- job -netværket og fra disse venskaber . Det er for nemt at gå i isolation , når de ikke arbejder . Denne isolation , kombineret med nye pres og følelser af utilstrækkelighed , skal du oprette en ødelæggende kombination .

noget bedre at gøre

Nogle gange , for meget fritid kan være en farlig ting . Uden den disciplin og struktur af en daglig job , kan en person har lyst til er der ikke meget andet at gøre , men drikke . Han kan endda rationalisere , at han ikke behøver at stå tidligt op om morgenen , hvilket gav ham en undskyldning for at gå ud at drikke .

Hjælp og support

Hvis du er arbejdsløs , så prøv at holde kontakten med andre arbejdsløse mennesker, der er i stand til at modstå presset . Denne kontakt kan være uformel , eller endda i en selvhjælps- eller støttegruppe . At være arbejdsløs er også en god tid til at arbejde på projekter , der kan have været glemt i workaday verden . Det kan være det rigtige tidspunkt at tage nogle klasser , lære nogle nye færdigheder , eller endda starte en virksomhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.