accept og forpligtelse behandling for depression

Accept og engagement terapi er en ny type samtaleterapi med rødder i den mere traditionelle kognitive adfærdsterapi . Mens kognitiv adfærdsterapi behandlere fokuserer på negative tanker og usunde adfærd , og hvordan de fører til depression , terapeuter bruger accept og engagement terapi ( udtales " ACT " ) tage disse begreber et skridt videre ved at bede personer, der lider af depression at bruge mindfulness meditation og accept i evaluering deres nuværende situation . Ved at omfavne det nuværende øjeblik , finde personer med ACT terapi frihed fra defekte forestillinger er udviklet af tidligere erfaringer. ACT opfordrer også en forpligtelse til at udforskningen af personlige værdier , som yderligere fremmer en følelse af kontrol

Sådan Sprog Fører til uproduktive Ideer


Ligesom kognitiv adfærdsterapi , accept og engagement terapi bruger evalueringen af den mentale bånd af ideer at spille i en klients hoved , og en undersøgelse af , hvordan domme og stereotyper baseret på tidligere begivenheder , især negative begivenheder , kan holde enkeltpersoner fast i uproduktive adfærdsmønstre . Disse negative scripts kan skabe en selvopfyldende profeti , at folk føler sig magtesløse , angste og deprimerede .

Acceptere Hvad er


ACT terapeuter mener , at depression , og de fleste andre psykologiske problemer , stammer fra vores undgåelse af bestemte begivenheder, vi føler vil give os smerte . I ACT terapi , er patienter lært, at accepten ikke betyder at give efter for et problem , men snarere accept forbereder os til at træffe positive foranstaltninger. Lov terapeuter mener, at kun ved at acceptere og grundigt at undersøge et problem kan ændre gøres .

Øve Mindfulness


Mindfulness , den praksis at se øjeblik til øjeblik erfaring i et ikke-dømmende måde , anvendes i accept og engagement terapi til at hjælpe patienter , der lider af depression for at gøre plads mellem følelser og begivenheder og fremme aktioner baseret på den nuværende øjeblik stater , ikke på tidligere erfaringer . Mindfulness bygger også tolerance over for ubehagelige følelsesmæssige tilstande som angst , hjælper deprimeret kunder føler sig mere kontrol over deres humør .

Exploring dine værdier


ACT terapeuter bruger en række øvelser for at hjælpe deprimerede personer definere deres værdier . Ved at have et solidt værdier system , kan ACT kunder begynde at planlægge en indsats baseret på deres kerne tro, i modsætning til , hvad intern dialog kan være at fortælle dem, at de " burde " gøre . Ved at handle i overensstemmelse med dybtfølte værdier , i modsætning til værdier, som påbydes af ydre kræfter , vil deprimerede patienter fortsætte med at opbygge en følelse af kontrol .

Tilsagn om Change

Når ACT patienter har praktiseret udfordrende negative tankemønstre og har mindfully undersøgt og accepteret deres nuværende situation , de er klar til at tage værdibaseret handling . Engageret indsats fra dette sted empowerment vil hjælpe patienter nederlag gamle adfærdsmønstre , der kan være roden af en deprimeret tilstand . Under en engageret indsats baseret på dybe værdier vil hjælpe dem, der lider af depression til at se livet gennem en ny linse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.