angst & angst

Livet giver os med glæder og stressfaktorer , og til overvældende tider endda glæderne kan blive stressfaktorer. Daglig pres fra familie, parforhold og økonomi til tider blandes med overvældende pres for at lykkes , at flytte til en anden bopæl , eller til at håndtere tabet af en elsket . Når stress bliver nød vores evne til at fungere med denne angst lider meget. Som vores kroppe og sind er uløseligt forbundet , kan folk , der lider angst i lang tid blevet mere ulykke udsat og lider medicinske problemer .

Overvejelser


Forskere studerer konkluderede stressfaktorer , at både positive og negative stressfaktorer påvirke en persons evne til at håndtere mængden af stress , de står over for . Holmes-Rahe Life stressor Inventory benyttes i vid udstrækning til at forudsige en persons risiko for at opleve stress-induceret fysiske problemer inden for de næste to år . Nogle af punkterne på listen , såsom død af en ægtefælle , skilsmisse eller blive fyret fra et job er ikke overraskende . Andre poster , dog normalt opfattes som positive og glade i stedet for stressende . Disse mere overraskende liv stressfaktorer omfatter ægteskab , fødsel af en baby , en forfremmelse og flytter til et nyt hjem .

Typer


Angst og lidelse viser sig forskelligt med forskellige mennesker . Ifølge den diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser , er der en bred vifte af mentale lidelser som følge af angst . For eksempel angst i post-traumatisk stress-syndrom opstår som en person genoplever en traumatisk begivenhed eller mens du prøver at undgå genoplevelse det . I agorafobi , kan en person føler intens angst eller frygt for at lide et panikanfald på et sted , hvorfra de ikke kan undslippe.

Identifikation


Det er svært nogle gange at indkredse virkningerne af stress , og når det er overbelastning vores klare mekanismer . Mayo Clinic foreslår at undersøge vores kroppe , vores følelser og vores adfærd for at identificere , hvis vi lider af for meget stress . Ved behandlingen vores kroppe , kan vi blive bevidste for potentielle symptomer på stress , såsom hjertebanken , muskelspændinger , højt blodtryk eller hyppige fordøjelsesbesvær . DSM indeholder emotionelle symptomer på generaliseret angst , herunder overdreven bekymring , rastløshed , koncentrationsbesvær , irritabilitet og søvnforstyrrelser . Nogle mennesker kan prøve at klare den angst ved at indgå i utilpasset adfærd, der forårsager øjeblikkelig lindring af symptomer , såsom overspisning og undgå sociale interaktioner eller ved hjælp af narkotika eller alkohol .

Forebyggelse


Visse aktiviteter i dagligdagen bistå med at tackle bedre med stress . Disse adaptive vaner hjælpe gevaldigt , når livet omstændigheder give mange stressfaktorer . Det er vigtigt at vide , hvordan du sætte grænser , så der er tid nok til afslapning . Det kan betyde at sige nej til en chef eller en ven , der stiller yderligere krav til din tid , eller det kan betyde , at din to-do liste bliver meget kortere . Det er vigtigt at holde kroppen stærk, så en ernæringsrigtig kost , regelmæssig søvn vaner og regelmæssig motion er vigtige . Øvelse i sig selv er en fantastisk måde at lindre spændinger og få en følelse af tillid . Åndelig udgivelse er af afgørende betydning , så godt. Det kan nævnes kunst eller natur og aktiviteter såsom at lytte til musik , skrive i en journal og meditere .

Solution

Når stress bliver så alvorlig, at det forårsager nedskrivninger i livskvalitet , er det tid til at søge hjælp . Derudover er det vigtigt at søge hjælp , hvis nogle utilpasset adfærd , såsom stofmisbrug eller overspisning eksistere længe efter, at stressorer er væk . Behandlingen omfatter ofte en form for terapi , som f. eks kognitiv adfærdsterapi og eksponering terapi . Der er mange kortsigtede og langsigtede medicin , der kan bidrage til at afhjælpe angst og anvendes i forbindelse med terapi .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.