bipolar fysiologi

De nøjagtige årsager bipolar lidelse har ikke fuldstændigt klarlagt , og bipolar fysiologi er ikke helt forstået . Ifølge forskning offentliggjort i 2000 i The Journal of Clinical Psychiatry , har de symptomer og karakteristika af bipolar lidelse har gjort det vanskeligt at drage konklusioner om fysiologi af sygdommen . Bipolar fysiologi kan indebære genetik , ifølge eMedicine. Medscpae. com , dem, der har en første grads slægtning med bipolar lidelse , er " cirka syv gange større sandsynlighed for at udvikle bipolar lidelse . " Bipolar fysiologi kan også inddrage andre faktorer

Bipolar lidelse


Bipolar lidelse er en kronisk psykisk lidelse , der kan hæmme en persons rutine , daglige funktion i længere tid . Nogle gange refereret til som manisk depression , bipolar lidelse har skiftevis depressive og maniske episoder , med perioder med normal funktion i mellem . Depressive episoder er længere perioder af sorg . Symptomerne kan omfatte sove og spise for meget eller for lidt , social tilbagetrækning , og selvmordstanker . En manisk episode , eller mani , kan funktionen eufori , irritabilitet og impulsiv adfærd . Nogle svære tilfælde af bipolar lidelse kan være forbundet med perioder med psykose . De forskellige typer af bipolar lidelse kan nævnes bipolar I , bipolar II og cyclothymia .

Definition


Fysiologi er studiet af de processer og funktioner , der opretholder livet . Fysiologi er et bredt felt og kan omfatte undersøgelse af celler , bakterier , væv og muskler , samt undersøgelsen af , hvordan disse elementer fungerer sammen. Patofysiologi er studiet af dysfunktion af de processer i kroppen , og den måde , at sygdommen påvirker driften af et organ eller livsform . Ifølge eMedicine. Medscape. com er patofysiologien af bipolar lidelse ikke helt fastlagt , hvilket betyder, at karakteren af de funktionsforstyrrelser , der forårsager bipolar lidelse ikke er forstået.

Neurotransmittere


Bipolar Jeg kan indebære " strukturelle abnormaliteter " af visse dele af hjernen , herunder amygdala , basalganglierne og præfrontal cortex Ifølge MentalHealth . com . Hippocampus og det limbiske system er andre dele af hjernen , der kan være involveret i bipolar lidelse . Ifølge EverydayHealth. com , kan hjernen hos mennesker med bipolar lidelse producere større mængder af neurotransmitterne serotonin , dopamin og noradrenalin . Disse neurotransmittere bidrage til at regulere stemninger . Hormonet østrogen kan bidrage på nogen måde at humørsvingninger hos kvinder , ifølge EverydayHealth. com .

natrium og calcium kanaler


Den fysiologi af bipolar lidelse kan også omfatte en dysfunktion i natrium- og calciumkanaler af neuroner . Ifølge en 2008 Artikel fra " Psykiatrisk News: " natrium og calcium -kanaler er en del af cellemembraner , der hjælper " regulere mængden af elektrisk ladede natrium og calcium ioner " , der passerer ind og ud af nerveceller .

Overvejelser

Neuroimaging har afsløret ligheder i hjernen hos mennesker med bipolar lidelse og mennesker med skizofreni , ifølge eMedicine. Medscpae. com . Sådanne ligheder tyder på, at fysiologi af bipolar lidelse og fysiologi skizofreni kan ligne et vist omfang. Neuroimaging refererer til en række måder, hvorpå struktur og funktion af hjernen er lavet til et billede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.