hvordan man etablerer en stress management program

Stress er normalt fysisk og psykisk reaktion på begivenhederne i vores liv . Små doser af stress kan motivere os til tider , men en person, der oplever konstant stress, kan kræve en stress management program . Stressfaktorer kan stamme fra problemer i familien , beskæftigelse , ægteskab eller personlige problemer . Oprettelse af en personlig stresshåndtering programmet vil føre til mindre stress . Kontakt en læge, hvis stress bliver for meget at styre på din egen
1 .
Bestem kilder til stress , der har påvirket dig . Lave en liste over grunde til at du kan føle stress, uanset om de grunde har at gøre med skolen , beskæftigelse , familie , parforhold eller andre personlige årsager . Konfrontere de problemer, giver dig mulighed for at fokusere på mulige løsninger . Afgøre, om der er måder at permanent fastsætte stressfaktorer ( som løse et forhold udstedelse eller udnytte en time management program ) . Hvis der ikke er håndgribelige måder at løse problemerne ved at fjerne stressfaktorer , udvikle metoder til at håndtere for stress.
2 .
Skriv om dine problemer . Købe et tidsskrift , der vil specifikt aktiverer dig at skrive ned dine tanker , stressorer og ønsker . Hold dette tidsskrift privat ( med mindre du har planer om at vise det til en terapeut ) og drej til det , når daglig for blot et par øjeblikke . Ifølge Psychology Today 's hjemmeside , skriver for blot et par minutter om dagen kan forbedre en persons mentale og følelsesmæssige sundhed .

3 .
Motioner regelmæssigt og udvikle en workout program, der er specifik for din kroppens behov. Det kan ikke være at tabe sig eller få muskler , blot at flytte din krop kan være godt for dig . Ifølge Mayo Clinic hjemmesiden , ude og arbejde kan reducere stress ved at slippe endorfiner og giver en meditation-lignende oplevelse . Besøg en lokal gym og snakke med en instruktør , hvad der vil gavne din krop type . Hvis du ikke ønsker at deltage i en gym , spejder ud en lokal park eller yoga facilitet , som vil hjælpe dig med at få i gang.
4 .
Find tid til dig selv . Sørg for at du gør noget , selv om det kun er en halv time om dagen , der gør dig glad . Dette kunne være en hobby , møde med en ven for kaffe eller tage en stille gåtur alene . Sørg for at give dig selv den tid du har brug for motion, træne eller reflektere . Administrer din tid ved at lave en tidsplan , ligesom du ville gå på arbejde til tiden , gør det klart, at du vil bruge lidt tid på at gøre ting, du nyder
5

Udvikle en fredelig hobby . der giver dig mulighed for at tænke på noget bestemt , og er spændende at se frem til . Ifølge hjemmesiden Deal med stress , havearbejde , skabe kunst ( keramik , maleri , kreativ skrivning ) , læser eller lytter til musik kan væsentligt lavere stressniveau ved at give dig en distraktion fra din stressfaktorer . Vælg en hobby og få tid til det i din tidsplan , fra en weekend eftermiddag til en time hver aften .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.