hvordan man kan klare den uventede død af en elsket en

Selv hvis en person har været skrantende fra en terminal sygdom i flere år , kan døden tage dig af overraskelse . En uventet død kan også være resultatet af en bilulykke , et hjerteanfald , mange andre grunde . Familiemedlemmer og venner af den afdøde er tilbage samle stumperne op fra dette tab . Det kan være en forvirrende og skræmmende tid , men du kan klare med en uventet død og til sidst vende tilbage til en normal tilværelse
1 .
Tal med dine venner og familie om tabet . Del dine ærlige følelser om, hvad der netop har fundet sted . Fortæller historier og anekdoter om den afdøde . Har en oprigtig diskussion om dine tanker og følelser vil hjælpe dig føle sig bedre .
2 .
Undgå at isolere dig selv . Mange gange folk , der lider en pludselig tab vil blive i deres hjem og væk fra arbejde , sociale aktiviteter , og deres familier . Prøv at forlade dit hjem mindst én gang om dagen . Tilbagevenden til arbejdet, hvis kun en del tid . Gå ud i biografen med en ven . Gøre tid til dig selv og dine behov vil hjælpe dig føle sig mere følelsesmæssigt sikker .

3 .
Spis sundt og drik otte til 10 på otte ounce glas vand om dagen . Mange mennesker, der er forankret i sorg vil simpelthen glemmer at spise . Det vil kun gøre en person fysisk syg samt heartsick .
4 .
Spørg de mennesker i dit liv for at få hjælp med dagligdags gøremål , såsom støvsugning , fade , og vaskeri . Må ikke føler, at du er nødt til at sig det ansvar af alle huslige pligter og græmmes alle på samme tid .
5 .

Tal med en ven , et familiemedlem eller en professionel , hvis du ikke er i stand til at spise eller sove , eller hvis du bare har brug for en skulder at græde ud ved .
6 .
søge hjælp hos en professionel rådgiver eller besøge et hospital skadestuen , hvis du er bange for at du kan skade dig selv eller andre , hvis du har alvorlige problemer med at sove , eller hvis du har brystsmerter eller vejrtrækningsbesvær .
7 .
Tal med en betroet medlem af din kirke eller præster . Åndelig vejledning vil begynde at hjælpe dig med at forstå denne traumatiske tab .

8 .
Undgå at store liv beslutninger eller ændringer . Ifølge sundt sted , en mental sundhed website , en person, der er i sorg har brug for at tilpasse sig denne nye eksistens , før du foretager dramatiske ændringer , såsom nyt ægteskab eller starte et nyt job .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.