hvordan man kan udvikle det indre locus for kontrol

Den interne-eksterne Locus of Control Scale , som er udviklet af Julian Rotter , er en gyldig indikator for personlighed og adfærd . Personer med en intern locus af kontrol attribut succeser og fiaskoer til personlig indsats og evner . Personer med en ekstern locus af kontrol attribut succeser og fiaskoer til omstændigheder og begivenheder uden personlig kontrol . Et menneske skal tage ansvar for arrangementer for at udvikle en intern locus for kontrol

Du skal bruge: .
Computer
Tekstbehandlingsprogram .
Papir .
Kuglepen eller blyant .

Internetadgang .


1 .
Access et tekstbehandlingsprogram , eller brug papir og en kuglepen eller en blyant .
2 .


Lav en liste over tidligere mål og begivenheder . Anfør ud for hvert mål eller begivenhed , hvis succes eller fiasko skyldtes dine handlinger eller handlinger en anden. Forklare hvorfor.
3 .
Gennemgå listen ved hjælp et andet perspektiv . Forklare, hvordan succeser eller fiaskoer , som du henføres til en anden kan være et resultat af dine handlinger .
4 .
Liste fremtidige mål og begivenheder . Bestem sandsynligheden for fiasko og succes . Forklare, hvordan dine handlinger kan føre til succes eller fiasko .

5 .
Gem lister. Print, hvis skrevet på computeren . Hold listerne tilgængelige for gennemgang ofte .
6 .
Access og tage Locus of Control Test fundet på UNC Institut for Psykologi hjemmeside . En høj score er korreleret til en ekstern locus af kontrol , mens en lav score er korreleret til en intern locus for kontrol
7

Print dine resultater . . Gem med dine lister .
8 .
Opdatér fremtidige mål med , hvordan dine handlinger formet resultaterne . Omfatter ikke hvordan omstændigheder uden for din kontrol påvirket resultaterne .
9 .
ny prøve at måle din udvikling i retning af en intern locus af kontrol .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.