levende stressfri

Stress er normalt opfattes som noget negativt , men det tjener et vigtigt formål . Det er en indikator for , at dit sind og krop er klar til en udfordring . Mange mennesker lader det køre hærger i deres liv i stedet for at ænse dens budskab og gøre noget ved situationen . Du kan ikke helt fjerne stress fra dit liv , og det ville ikke være ønskeligt , men du kan holde det på sin rette plads og holde den fra at blive invasive
1 .
øje med stress symptomer , når du står over for en vanskelig situation . Stress er en standard reaktion , så du ikke kan endda genkende det uden at tænke over det bevidst . Hold øje med irritabilitet , uro, en hurtig hjertebanken , mavebesvær , racing tanker og bekymringer . Du kan også forkæle dig selv med en nervøs vane som neglebidende eller pacing , det hjælpeguide mental sundhed rådgivning site rådgiver .
to .
Spørg dig selv, hvis det er muligt at tage kontrol over situationen i eller anden måde . Stress er ofte udløst af en følelse af hjælpeløshed , eller når du ikke er sikker på , hvad de skal gøre . Kanalisere følelsesmæssige energi bliver spildt på stress i at lave en plan . Du kan finde positive skridt at tage , uanset hvad stressor du står over for . For eksempel , hjælpeguide hedder stress kan forårsages af økonomiske problemer eller ægteskabelige problemer . Overvej måder at håndtere dine penge mere effektivt lyst til at lave et stramt budget , eller at få en midlertidig andet job . Læs et par kommunikation bog eller se en rådgiver med din ægtefælle .

3 .
Omdiriger dine tanker som stress forsøger at vende tilbage . Det kan være svært at fokusere på løsninger , fordi dit sind ønsker at fokusere på stressor . Hjælp Guide forklarer stress ofte medfører koncentration problemer . Mike Miller , Ph. D. , en licens rådgiver , som giver råd om 1 Terapi Place hjemmeside , anbefaler envisioning et stop tegn, når dine tanker centreret om at bekymre sig . Dette er din cue til at omdirigere dem . Umiddelbart minde dig selv : "Dette er ikke effektivt . Jeg vil tænke på en løsning i stedet for at spilde min tid og energi . " Så omdirigere dig til at lave en plan .
4 .
Inkorporere beroligende og afslappende aktiviteter i din hverdag . hjælpeguide anbefaler ting som planlægning social tid med venner , motion, deltage i en klub , meditere , yoga eller få en massage . Stress vil ikke være så stærk , når du står over for en udfordring , hvis du slipper det på andre tidspunkter .

gode råd og advarsler • Stress kan ikke virke som et stort problem , indtil du overveje dens langsigtede virkninger . hjælpeguide advarer det kan føre til nedsat immunitet , smerte , forstoppelse , diarré , overdreven rygning , stofmisbrug , overvægt , søvnproblemer og hjertesygdomme . Undgå dette ved at fokusere på så meget stress reduktion i dit liv som muligt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.