mental health & afhængighed behandling

Mennesker med psykiske lidelser er 4,5 gange større sandsynlighed for at blive afhængige af stoffer . Amerikanske undersøgelser rapporterer, at mere end 50 procent af de mennesker med psykisk sygdom lider også af afhængige afhængighed . For eksempel lider cirka 80 procent af alkoholikere af depression , mens op til 88 procent af skizofrene røg cigaretter . Når en person lider af to sygdomme , såsom afhængighed og psykiske lidelser , er de benævnes komorbide

ADHD


Adolescences med ubehandlet Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) , er udsatte for komorbide adfærdsforstyrrelser og senere stofmisbrug . Dog er forskerne foretager undersøgelser vedrørende den konstante brug af stimulanser , der behandler ADHD , kunne også være en førende årsag til unge stofmisbrug . Også mennesker med ADHD er mere modtagelige for depression , angst og panik lidelser .

Kønsforskelle


co-morbiditet er ofte kønsspecifikke . De fleste komorbide mænd lider med asociale lidelser , mens komorbide kvinder typisk lider af affektive sindslidelser og angst .

andre former for afhængighed


Foruden midler , kunne sindssygdom føre til andre former for afhængighed såsom mad , sex , arbejde og kærlighed . Disse afhængighed kan være lige så slemt som Narkotikamisbrug , især for en person med en alvorlig psykisk lidelse som skizofreni og bipolar lidelse . Desværre , når du lider af disse misbrugsproblemer , kunne andre let udnytte dig , der fører til hjertesorg og depression .

Intervention


Intervention er , når en gruppe af fagfolk og venner udarbejde en behandlingsplan og konsekvenser . Denne plan kan indebære et ophold i en rehabilitering /mental sundhed facilitet .

Behandling

Når man behandler co-morbiditet , er det vigtigt at behandle begge lidelser . Når du bruger medicinske behandling sørge for, at stoffet behandler psykiske sygdomme ikke interagerer med den medicin behandler afhængighed . Læs også den sidegevinst, et stof på nettet, eller i en læges skrivebord reference , som nogle bivirkninger af medicin er suicidale tendenser . Men også medicinsk behandling er ikke fyldestgørende svar . Overvinde afhængighed og psykisk sygdom indebærer rådgivning , der vil behandle både symptomer og reaktioner på at finde en gruppe eller et netværk af venner , som vil være produktive i din opsving .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.