motiverende interview med unge behandling

Motiverende samtaler er en klient-center metode til rådgivning , der bruges til at udforske en klients motivation til at ændre en problematisk adfærd. Ofte bruges i behandlingen af vanedannende adfærd , motiverende samtaler hjælper en klient løse eventuelle blandede følelser , de måtte have om hans problemadfærd . Klinikere bruger ofte motivationssamtaler som en en intervention strategi med unge , der engagerer sig i skadelig adfærd

Funktion


Motiverende samtaler er en teknik, der anvendes af rådgivere og terapeuter at hjælpe en person æsler hans vilje til at ændre en problematisk adfærd. Denne proces omfatter gentagne interaktioner , hvor klinikeren hjælper klienten udforske hans følelser og mål om en problematisk adfærd. Hos unge behandling , er denne metode bruges til at hjælpe en teenager klient reflektere over årsagerne til og følgerne af problemadfærd såsom at drikke eller stofmisbrug .

Tidsramme


Ifølge en rapport fra National Institute of Health , motiverende afhøringsteknik synes at være mere effektive som kort en-til-en behandlinger , snarere end standard kurser på længere sigt pleje . I 29 procent af resultaterne , var der en fordel ved at bruge korte kurser af motiverende samtaler .

funktioner


Det centrale element i motiverende samtaler er rapport bygget mellem klient og terapeut . Empati er en vigtig del af denne teknik , og klinikere skal også føre sessioner i en ikke-dirigerende og ikke-konfronterende stil . Målet med motiverende samtaler er at hjælpe en teenager klient reflektere over sin egen adfærd og hans motivation til at ændre og forbedre disse adfærd .

Fordele


Fordelene ved motiverende samtaler er stadig at blive undersøgt , men flere fund af NIH viser , at denne metode til rådgivning har potentiale til at hjælpe teenagere identificere , hvad de gør , og ikke bryder mig om en problematisk adfærd. Et program for teen rygestop havde en 21,8 procent succesrate med seks måneders opfølgning . Deltagerne rapporterede , at de forstod , hvad de gjorde og ikke nyde om rygning og var mere motiverede til at slutte efter den rådgivning .

Ekspert Insight

Eksperter fra NIH fandt , at programmer med en proaktiv tilgang var mere succesfuld . Målretning almindelige grupper af teenagere , der drikker eller ryger for at tilbyde interventioner virkede mere vellykket , at målrettet teenagere først efter krisen . Eksperter også berette, at en høj grad af fortrolighed og fleksibilitet gør denne behandling mere succes, fordi teenagere føler, at de har mere kontrol over processen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.