publikum angst

Nogle mennesker trives på scenen . Andre får en smule nervøs , men lærer at bruge adrenalin til at øge deres effektivitet. Atter andre er næsten lammet af frygt . Publikum angst , en social fobi for offentlige taler , er ikke verdens ende , selvom det måske føles som det , hvis du lider af det på scenen

Frygt


Frygt er den vigtigste følelse bag publikum angst , ifølge forkert diagnose . De berørte frygter, at de vil rod op deres resultater , bliver helt flov eller ydmyget og bedømt hårdt af alle i lokalet . Deres selvbevidsthed og terror er den følelsesmæssige side af publikum angst . De lider også fysiske symptomer .

Fysiske symptomer


Nervøsitet , en rystende stemme og rystende hænder er et par af de fysiske symptomer på publikum angst bemærket af Dr. Daniel K. Hall-Flavin . Forkert Diagnose påpeger nogle andre , der dukker op når du er foran et publikum . Disse omfatter åndenød , svedudbrud , en puls og hjertebanken, svimmelhed og kvalme . Andre omfatter opkastning og endda tab af blære eller tarm kontrol .

Komplikationer


Undgåelse offentlige taler helt vil ikke hjælpe på situationen . Faktisk kan det gøre det værre . Forkert Diagnose siger folk , der konstant ænder en situation , der fylder dem med rædsel ofte lider af manglende selvværd . De undertiden begynder at føle sig som en kujon , svag og ubrugelig . Hvis man undgår den situation fortsætter , kan mild depression spark i , kan som vender sig til narkotika og alkohol at dæmpe depression og ubehagelige følelser .

Forberedelse


Med nok praksis og arbejde hen imod at komme over publikum angst , Dr. Daniel K. Hall-Flavin siger, at det er absolut muligt . Han giver et par tips til at komme over den frygt , såsom at være velbevandret i dit materiale , ved hjælp af visuelle og lyd rekvisitter og løbende øve din præsentation foran et spejl eller folk , du kender . Han siger at fokusere på de oplysninger du præsenterer i stedet for publikum og til at slappe af . Tag dybe indåndinger før din præsentation , mens du forestille dig at opnå fremgang i det .

Andre løsninger

Læger kan ordinere en beroligende medicin for at hjælpe undertrykke din angst for en præstation, Hall-Flavin noter , men han advarer at teste lægemidlet før du bruger det på scenen . Forkert Diagnose tilføjer en række alternative løsninger kan arbejde , såsom motion , meditation , yoga og selvstændige bekræftelser at afværge den angst . Aromaterapi , især med en beroligende duft som lavendel olie , kan også stille frazzled nerver . Desensibilisering terapi , akupunktur og hypnose er et par andre mulige løsninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.