Listen over bekymringer

Angsttilstande er den mest ofte diagnosticeret psykiatriske lidelser . Mens angst kan være en motiverende kraft , som bekymre sig om en kommende eksamen , når du begynder at bekymre sig over alt , kan den angst hurtigt blive en lidelse . Millioner af amerikanere er diagnosticeret med angst , men der er mange flere , der lider med dem , der ikke er diagnosticeret , simpelthen fordi de ikke ønsker den stigmatisering af at være mærket med et psykiatrisk sygdom . National Institute of Mental Health , opregner fem primære typer af angstlidelser .

generaliseret angst ( GAD )


Generaliseret angst er diagnosticeret , når du er nervøs og bekymret konsekvent , selv når der ikke er nogen logisk grund til at understrege . National Institutes of Health , at GAD er ofte forårsaget af både psykologiske og biologiske faktorer . Det kan være i kølvandet på en stressende begivenhed , eller være en adfærd , der var lært i en ung alder som et middel til at håndtere stress eller ændre . Symptomer på GAD omfatter løbende bekymring og angst , der er vejen ud af proportion med situationen ved hånden , irritabilitet , svedtendens , hjertebanken , vejrtrækningsproblemer, koncentrationsbesvær , muskelkramper , hovedpine og træthed , som kan være et resultat af forstyrret søvn mønstre . Behandling for GAD er sædvanligvis en kombination af adfærdsterapi , antidepressiva og livsstilsændringer , der involverer indbygget motion og en velafbalanceret kost i det daglige rutine .

obsessiv-kompulsiv tilstand ( OCD )


Obsessiv -kompulsiv sygdom ( OCD ) kan udvikle hos børn helt ned til 5 og voksne lige så gammel som 40 eller 50 . Ifølge den OCD Foundation , OCD er fælles , og mindst ¨¦n i 50 voksne er diagnosticeret med det . OCD som regel indebærer uforholdsmæssigt bekymrende og overtro . For eksempel har en besættelse , der ofte foregår i OCD at gøre med bakterier og renlighed . Du kan derefter blive besat med at alt bliver rene , og bange for, at du kan være picking up bakterier . De tvang opstår , når du udvikler en vane med det formål at slippe af med obsessiv tanke . At slippe for at bekymre sig om bakterier , kan du begynde obsessiv hånd-vask . Hvad kan starte ud som at vaske hænder tre eller fire gange inden for en time kan blive en fortsat praksis , at det punkt, hvor det interfererer med arbejde eller daglige aktiviteter . På dette punkt har den tvangstanke og efter tvang bliver en lidelse . Den OCD Instituttet forklarer , at det menes , at OCD er et resultat af fejlkommunikation , der finder sted i hjernen som følge af lave niveauer af serotonin , en neurotransmitter . Behandling for OCD indebærer medicin , der kan blokere re-absorptionen af serotonin , hvilket vil øge serotonin -niveauet i hjernen .

Post-Traumatic Stress Disorder


Post-traumatisk stress disorder ( PTSD ) normalt udvikler sig som følge af en ekstremt stressende eller traumatisk begivenhed . Mayo Clinic har forklaret, at det ofte kan opstå, når du har oplevet en situation, hvor du føler dig hjælpeløs , et vidne en rædsel og /eller erfaring intens frygt . PTSD er ofte diagnosticeres hos soldater , der er vendt tilbage fra krig , eller folk, der har været i en gidsel situation eller en anden situation , hvor deres liv var på spil eller de har været vidne død . Symptomerne kan omfatte mareridt om begivenheden , koncentrationsbesvær , depression , følelsesmæssig afstand fra venner og kære , hallucinationer og mulige stofmisbrug . Behandling indebærer terapi og medicin såsom antidepressiva . Selv om udsigterne er gode efter behandlingen , er der tilfælde , hvor PTSD kan vare i årevis .

Social Anxiety Disorder


Social angst er også kaldet social fobi . Den angst Association of America forklarer , at hvis du har social angst du har en intens frygt for at blive bedømt negativt af andre i sociale situationer . Dette ikke kun sker i situationer , der involverer offentlig præsentation, såsom en tale eller udførelse , men det kan også påvirke dig , når du har en lille middag med vennerne . Den frygt kan være så stærk, at den kan manifestere sig med fysiske symptomer som kvalme , mavebesvær og endda opkastning . Social angst kan føre til ensomhed og depression . Som med de fleste angstlidelser , er social angst normalt behandles med terapi og medicin .

Panikangst

Panikangst indebærer episoder af panikanfald . National Institute of Mental Health forklarer , at disse angreb er kendetegnet ved pludselig følelser af frygt og terror sammen med fysiske symptomer på sveden , en dunkende , hurtig hjertebanken, svimmelhed , svaghed , hedeture , smerter i brystet , og en følelse af undergang . Panikangst kan også involvere mange fobier , såsom en pludselig angst for åbne pladser , dyr eller sociale situationer . Hvis du lider af panikanfald , vil du drage fordel af psykoterapi og medicin .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.