anti - angst retsmidler

Mange mennesker har at gøre med stress på et eller andet tidspunkt i deres liv-nogle mere end andre . Og tidspunkter , der er fyldt med dårlige nyheder kan bringe på en masse angst . Selv om der er noget galt med lidt af smule bekymring , når angsten bliver overvældende det kan få folk til at føle sig besejret , lammet eller uproduktive . Hvis du eller en elsket en kæmper med out-of -control angst , er det vigtigt at søge lægehjælp at afgøre, om medicin eller terapi kan hjælpe dig . Hvis du føler angst , en håndfuld af anti-angst retsmidler findes , der kan hjælpe .

Vejrtrækning Øvelser


Forfatter Therese J. Borchard omfatter dyb vejrtrækning øvelser som en teknik til at styre angst i sin artikel " 5 enkle øvelser for Håndtering af Angst . " Begynder at tage en dyb indånding gennem næsen , alt imens koncentrere da luften bevæger sig gradvist fra næsen gennem brystet på dit mellemgulv . Borchard skriver , at den ekstra ilt kommunikerer budskabet til din hjerne , at alt er okay , bidrager til at ophæve alle meddelelser af frygt eller angst , der bliver overført. Når du har nået en fuld åndedrag , indånde luften ud gennem munden . Fortsæt denne proces i flere minutter , og udføre denne øvelse , når du føler angst begynder at vokse .

Kognitive Justering


Ideen om kognitive justering dybest set refererer til håndtering af en situation " et minut ad gangen ", og ifølge til Bouchard , godt arbejder for at hjælpe med at administrere angst . For eksempel efter at forberede en 4:00 møde, du være fyldt med angst , hvis kognitive justering fortæller dig at i stedet fokusere på det øjeblik, foran dig . Vel vidende, at alt hvad du behøver at bekymre dig om, er 60 sekunder foran dig , er du nedbryde tid i mere håndterbare bidder . Målet er at fortsætte med at tage tingene en minut ad gangen , indtil den angst er minimeret .

Kamille


Kamille har været brugt i århundreder til en række medicinske forhold, herunder angst . En 2009 undersøgelse i "Journal of Clinical psykofarmakologi " studeret kamille potentiale som et terapeutisk middel mod generaliseret angst . Undersøgelsen af 61 patienter med mild til moderat angst viste en signifikant reduktion i angst , når det gives kamille ekstrakt . Mens flere undersøgelser er nødvendige for at bevise sin effektivitet , disse resultater var lovende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.