behandling for ugifte par

Terapi for ugifte par er en fælles anvendelse for at løse problemer , før ægteskabet , ifølge The New York Times . Mens par terapi engang var forvist til gifte mennesker , er det blevet en populær metode for folk til at arbejde ud af deres problemer , før der indgås ægteskab . Ændringen i sociale tilbud og et stigende antal af ugifte par lever sammen har også lavet terapi en god måde at arbejde ud The Kinks

Identifikation


Ifølge Knapp familierådgivning , par terapi mål parret som en enkelt enhed i stedet for hver person for sig . Den undersøger den ordning, skabt af parret og arbejde med begge parter , forsøg på at afhjælpe eventuelle iboende problemer . Hver terapeut vil arbejde anderledes , nogle vil insistere de par altid mødes , mens andre måske ønsker at arbejde med hver part for sig og derefter sammen som et par .

Betydning


Ifølge The New York Times , er par terapi blevet mere populært for ugifte folk på grund af den høje skilsmisseprocent i det moderne samfund . Folk er klar over de høje følelsesmæssige og økonomiske vejafgift , at en skilsmisse påberåber , så arbejder ud problemer før indgåelse af ægteskab kan præferentielle . Også , kulturelle skikke ikke længere diktere hurtig ægteskaber , så mange mennesker bruger friheden til at arbejde for deres problemer , før der indgås .

Fordele


Mens par terapi er et værktøj til at arbejde ud problemer, der eksisterer i et forhold , der er også andre fordele , ifølge The New York Times . I fortiden , der anvendes folk til at henvende sig til slægtninge eller religion , hvis de var i tvivl eller andet tanker om deres kommende bryllup . Men mange unmarrieds også bruge terapi til at sortere deres egne følelser omkring ægteskab og endda bruge terapeuten til en second opinion af rigtigheden af forholdet .

Potentielle


Par terapi kan hjælpe med at løse problemer , der potentielt kan undergang en ægteskab . Det åbner også en linje for kommunikation mellem parret , så dem et sted , hvor de føler sig trygge til at lufte deres følelser og føler , at de ikke bliver ignoreret . Det forhindrer også ondt følelser og nag fra at opbygge og ødelægge ægteskabet år senere .

Ekspert Insight

Ifølge Dr. Peter Fraenkel , der er lektor i par og familieterapi på City University of New York , terapi for ugifte par er en stor forebyggende foranstaltning for folk at komme ind på ægteskabet med allerede eksisterende problemer . Ifølge Dr. Fraenkel , flere og flere ugifte par kommer til hans praksis end før , går " fra omkring én ud af 12 i begyndelsen af 90'erne til en ud af seks ved begyndelsen af dette årti , " sagde han til New York Times .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.