de typer af healing musik

Musik er kendt for at være terapeutisk på mange niveauer og i mange koncentrationer . Personer, der er særlig hårdt ramt af musik kan føle hele deres humør ændre sig til det bedre eller værre ved at lytte til en enkelt sang . Musik bliver brugt i terapi -sessioner som massage , hvor beroligende lyde er ofte spilles for at hjælpe i afslappende patientens krop. Der er mange typer af musik , der kan bruges til helbredende formål , hvad enten man søger at forbedre sin koncentration og fokus, eller lette virkningerne af kroniske smerter .

gongonger


Gong healing er en åndeliggørelse og indre oplysning metode lydhealing for fysisk sygdom , som udvider en persons sjæl uden religion eller religiøse begreber . Ideen bag at bruge Gong i healing er at bringe den kriseramte person til et punkt i selvhelbredende gennem vibrationer Gong samt gennem hans egen bevidsthed . , Når der spilles korrekt, Gong producerer overtoner , der er baseret på trykbølger . Den Gong lyd vibrerer den energi meridianer i kroppen , hvilket bringer dem i balance . Et sådan energi , Kundalini , er en type af krop energi, der begynder i bunden af rygsøjlen , så rejser opad langs rygsøjlen i hele kroppen . Når dette sker , kan du opleve trækninger muskler eller ubehag , hvis der er blokeringer .

Sang /Toning


Sang og toning anvendes i støtten for afhængighed opsving . Toning og chanting er stærke værktøjer , især når det bruges sammen med en 12- trins program efter eget valg . Disse sonic maskinværktøj har intet at gøre med religion og kan anvendes af alle, der har brug for hjælp gennem processen . Messende og toning fremme vibrationer . Hvert stykke stof , levende eller livløse , vibrerer med en bestemt hastighed . Der er værktøjer, der er i stand til at måle hastigheden af vibrationer af en sund orgel . Sang og toning kan bruges til at hjælpe matche vibrationer sats , fremme heling og velvære .

Didgeridoo


Den didgeridoo er en gammel aboriginal australsk instrument anses for at være en af de ældste blæseinstrumenter i verden . Didgeridoo lyd terapi bruges af nogle harmoniske healere til gavn for fysiske , følelsesmæssige og åndelige elementer . Lydbølge virkninger bruges i visse aspekter af behandlingen , som den, der anvendes til behandling af kroniske smertetilstande . Den didgeridoo kan bruges på denne måde , da det producerer lydbølge effekter svarende til hvad der bruges i ultralyd behandling for smerter . Faktisk spille didgeridoo har også sine fordele . Cirkulære vejrtrækning er forpligtet til at spille instrumentet og kan være fysiske eller lært. Cirkulær vejrtrækning er en alternativ behandling for søvnapnø .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.