forskellen mellem mænd og kvinder i udviklingen af selvværd

Selvværd er defineret som mål for , hvor meget vi kan lide, og godkender på os selv . Med fremkomsten af ungdomsårene , både drenge og piger , hurtigt selvværd bliver indbegrebet kampen mellem vores interne tillid og vores eksterne indflydelse . Det er bundet direkte til tro og billeder, vi har om os selv , og selvom mænd og kvinder problemer med selvværd ikke er meget forskellige i karakter , hvorfor disse spørgsmål udvikle sig i første omgang er

Du har brug for . :
Notes.
Video kamera .

Køn


kønssocialiseringen skaber forventninger for den måde, mænd og kvinder opfører sig , tænker og føler om sig selv . Og mens kvinderne trækker en stor del af deres identitet fra deres familie og personlige forhold , mænd har tendens til at tænke på sig selv som fri-agenter , uafhængigt af de bånd, der binder . Derfor er en mands selvværd udvikler sig helt anderledes end en kvindes , fordi han ikke lægge for meget materiel i, hvad dem omkring ham til at tænke . Han bygger for det meste på diskursen selv . Som for en kvinde , vil hun gå ud af hendes måde at behage andre , og hun vil stadig kæmpe for at tælle sig værdig .

Body Image


Det er ingen hemmelighed , at medierne spiller en nummer på en kvindes krop image . Fra det tidspunkt hun rammer puberteten , en pige kæmper med den måde, hun ser ud i sammenligning med, hvad hun ser i medierne , senere fører til spiseforstyrrelser og lavt selvværd ind i voksenalderen. Da det viser sig , det samme gælder for en mands krop image som det vedrører medierne. Vi lever i en kultur af maskulinitet , og at sammen med mediernes skildring af , hvad der er mandig , kan føre en mand til at engagere sig i farlige adfærd såsom at bruge steroider og /eller udøver overdrevent .

Forældre


Forældre har en stor indflydelse i forhold til deres børns selvværd . De er de første reelle indflydelse på et barns selvværd , om i deres college år . I øjnene af sine børn , både mandlige og kvindelige såvel er mor forventes at være en effektiv kommunikator og en affirmer . Og når hun undlader i denne forbindelse , det påvirker hendes børn og deres selvværd negativt . Den forælder kører et barns selvværd er oftest faderen , i form af hans diskurs og evne til at øge eller mindske en følelse af selvværd mod hans børn .

Kultur


Vores kultur taler højt og tydeligt , og dens budskaber har en enorm indflydelse på udviklingen af både mænd og kvinder selvværd . Mens kvinderne har deres egne dæmoner at slås med i dagens kultur , ligesom kæmper for at bo et sted i mellem linjerne i feminine og maskuline-uanset om det er på arbejdspladsen , i hjemmet eller på det sociale område-mænd er ved at indsende til sociale pres at skulle opføre sig på normeret roller , der definerer , hvad det betyder at være en mand .

I begge tilfælde er de udsat for en uægte følelse af selv på grund af deres manglende evne til at opfylde deres meget forskellige kulturelt foreskrevne roller . Så mens deres grunde er meget forskellige , den eneste måde for mænd og kvinder til at udvikle realistiske forventninger til sig selv og andre ville være at undgå at købe ind i urealistiske forventninger om, at vores kultur sæt , da de er næsten umulige at opnå .

akademikere

Kvindelige studerende generelt scorer højere fagligt end mandlige studerende . Det betyder dog ikke nødvendigvis ensbetydende med, at kvindelige studerende har en højere følelse af selvværd , hvor akademikere er berørt . Som en kendsgerning , når mandlige studerende outscore kvindelige studerende at det nedsætter kvindelig studerende selvværd . Men når de kvindelige studerende outscores det mandlige studerende , er hendes selvværd ikke stige , hvilket især skyldes til dels det faktum , at hun er så selvkritiske af hendes evner , og er, at lærerne har en tendens til at give mindre positive feedback til hende end til hendes mandlige kolleger , det uforvarende afskrækker hende fra at føle godt om hendes arbejde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.