hvordan du styrer adfærd

Ingen er perfekt . Som mennesker har vi alle haft tilfælde, hvor vi måtte have handlet ud uhensigtsmæssigt eller uvenligt . Som forælder kan du have lidt skam og forlegenhed for dit barn at smide en fuld-blæst temperament raserianfald i offentligheden. Uanset om det er forvaltningen adfærd af vores børn , vores egen vrede , eller et klasseværelse fyldt med studerende , der findes adfærd ændre teknikker, der kan hjælpe med at gøre en dårlig dag til en bedre dag . Med et vist kendskab , vedholdenhed og tålmodighed du kan få styr på dårlig opførsel og vende tingene rundt til det positive .

Du skal bruge:
Tålmodighed
. Vedholdenhed.
Teamwork .

genkende tegnene1 .
erkende, at du er ude af kontrol . Dette er det første skridt i at lære at ændre uhensigtsmæssig adfærd . Læs din krops signaler: når du er ude af kontrol , du kan føle åndenød , varmt eller koldt . Du kan opleve en spænde af musklerne , især dem i nakke og skulder området . Du kan ufrivilligt knuge dine hænder, eller endog føle dig svimmel eller lyst til at græde . Vær opmærksom på dit fysiske tegn på stress , så du ved, hvornår du har brug for aktivt at styre din adfærd .
2 .
Ring for en time-out . Tag en pause . Kom væk fra den situation, der volder dig nød . Det er OK at sige " Jeg føler mig ked af lige nu og har brug for at undskylde mig selv for lidt . " Ved at gøre dette, er du respekterer , hvad du føler i øjeblikket , og respektere andre ved ikke at bidrage negativt til en situation .
3 .

Breathe . Fysiske manifestation gerne føle forpustet , svimmelhed og spændinger er kroppens signaler om, at det ikke får nok ilt . Giv vejrtrækning din fulde opmærksomhed . Træk vejret langsomt og støt ind gennem næsen og puste vejret ud af munden . Sid i en afslappet stilling med ryggen støttet og indånde 10 in- og udånding . Give dig selv denne gang for at berolige enhver fysisk angst vil hjælpe dig med at få styr på situationen .

hjælpe børnene til at forstå negativ adfærd


1 .
Sørg børn vide , hvad former for adfærd er negative eller uhensigtsmæssige , og hvorfor de er så . Arbejde for at gøre forklaringer alderssvarende . Hvis du har problemer , skal du kontakte din børnelæge , et barn rådgiver , præster eller deltage i en forældre -gruppe.
2 .

Forklare konsekvenserne af negativ adfærd . Imødegå den forklaring med en forklaring af belønninger for positive adfærd . Sørg for at alle forklaringer , belønninger og konsekvenser er alderssvarende .
3 .
Følg igennem . Hvis du fortæller et barn , han vil have en fem minutters time-out for negativ adfærd , give time-out. Hvis du lover din klasse de vil få 10 ekstra minutter udsparing for god opførsel , skal du sørge for at give belønning . Når du holder dit ord , er du underviser tillid og ansvar .

kontrollere vrede


1 .

Genkend den vrede og tage en time-out . Når du er endelig rolig , udtrykke grunden til du er vred bruger " I " udsagn . Et "jeg "-sætning er ikke-truende , fordi i at bruge det en person tager ansvar for sine egne følelser . Et "jeg " Opgørelsen omfatter "Når you_____ , jeg feel_____ because_____ . " Brug et "jeg " resultatopgørelsen, når udtrykker følelser snarere end at sige noget lignende " Du gjorde mig gal ! "
2 .
Fokuser på løsninger snarere end skylden . At skyde skylden på andre ofte yderligere opflammer en situation . I stedet kunne brainstorme måder situationen løses . Inddrag alle, der har en del i hændelsen eller situationen . Respekt hver persons synsvinkel og forslag .
3 .
Udvis de vrede væk . Brug en form for ikke-voldelige fysisk anstrengelse som svømning , løb , cykling , gåture eller dans til diffuse din vrede . Lette spændinger og stress i kroppen , inden du forsøger at tale om en situation, ked af dig.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.