hvordan gør Seroquel arbejde ?

Programmer


Seroquel ( quetiapin ) er et antipsykotisk medicin , ordineret til behandling af symptomer forbundet med manisk depression ( bipolar lidelse ) og skizofreni . Manisk depression er en psykisk lidelse præget af alvorlige og spontane skift i humør , fra opstemt højdepunkter til knusning nedture . Skizofreni er en kognitiv sygdom , karakteriseret ved vrangforestillinger , hallucinationer , forstyrret tankegang , desorganiseret tale og tab af interesse i livet .

Neurotransmittere Bipolar lidelse


Neurotransmittere , såsom serotonin og dopamin , er kemikalier , der bærer budskaber hele hjernen . De kan også påvirke temperament , kognition og sove når de findes i visse proportioner . Nogle psykotiske lidelser menes at opstå som en følge af neurotransmitter niveauer er ude af balance . Den præcise mekanisme , hvormed Seroquel virker i hjernen er stadig stort set ukendt . En fælles teori er dog, at quetiapin lindrer psykotiske episoder ved at blokere serotonin og dopamin receptorer , hvilket betyder, biokemi til funktionelle niveauer . Det menes, at ved denne metode , Seroquel aflaster den depressive perioder symptomatisk for bipolar lidelse .

Skizofreni


En ud af hver 100 mennesker lider af en form for skizofreni mindst én gang i livet , og Seroquel er blevet vist at reducere eller stoppe hallucinagenic episoder hos skizofrene patienter . Den 17. maj 2007, Food and Drug Administration ( FDA ) godkendt Seroquel til brug i behandlingen af skizofreni . I en seks -ugers dobbeltblind undersøgelse Seroquel haft positive effekter på patienter versus placebo . Som med manisk depression , er Seroquel selv at regulere biokemiske ubalancer i hjernen , fælles hos skizofrene patienter .

Overvejelser


Seroquel kan øge chancerne for at blive diabetisk i risiko- patienter . Derudover har ældre patienter i starten af Alzheimers eller demens været kendt for de fleste ofte lider under , hvad der i såkaldte " Seroquel vrede , "kendetegnet ved eksplosive og irrationelle anfald af raseri . Seroquel er ofte ordineret til " off -label " brug den, som FDA endnu ikke har godkendt stoffet. De bivirkninger for brug af quetiapin i disse programmer er endnu ikke kendt . Som med al medicin , bør enhver usædvanlige oplevelser skal indberettes straks til din primære læge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.