hvordan man bruger guidet meditation podcasts

Guidet meditation podcasts kan være en kilde til ro for både nybegyndere og øvede mediterende . Guidede krop scanninger center på fysisk afslapning . Nogle meditationer har særlige helbredende temaer , herunder kærlig , glæde eller mindfulness . Der er også sonic guidet meditation podcasts , der anvender musikalske toner i stedet for vokal instruktion til at guide kontemplation . Ligegyldigt hvilken form for meditation , er målet at sætte dit sind i en tilstand af fredelig kontemplation . Med en konsekvent dyrkning , bringer meditation et nyt niveau af bevidsthed i hverdagen .
1 .
Bestem hvor lang tid du ønsker at meditere . Guidede krop scanninger er kortere og mindre intens meditationer , mens tema meditationer kan være op til 40 minutter. Sonic meditationer har en bred vifte , alt fra to minutter til en halv time .
2 .
Vælg din podcast . BuddhaNet har et stort bibliotek af gratis guidede kropsscanning og tema podcasts . Brain Sync tilbyder sonisk meditationer , men kun prøven podcasts er gratis . YouTube fans kan finde en masse guidede podcasts af varierende type og kvalitet .

3 .
Sørg for at du plejer blive distraheret , så længe den pågældende podcast. Sluk telefonen , verden kan undvære dig i 20 minutter. Prøv at meditere , når du er alene hjemme . Hvis det ikke er muligt , så lad din familie eller Husfæller vide , at du skal stille afsondrethed .
4 .
Hvil i en meditativ udgør . Den traditionelle udgør sidder med korslagte ben , med en rank ryg og hænderne hvilende på knæene eller i skødet . Dette indebærer kan være svært at holde , hvis du ikke er vant til det , så sidde eller ligge men du er mest bekvemt.
5 .

Afspil podcast , lytte og slappe af . Prøv at løsne fat i din dag-til- dag tanker , fokus på meditation og højere ideer, det vækker . Hvis dit sind begynder at vandre mod verdslige tanker , koncentrere sig om dit åndedræt et øjeblik , og derefter koncentrere sig om meditationen .
6 .
tilbage til din normale strøm af bevidsthed langsomt . Giv dig selv tid til at tilpasse efter meditationen , det vil være ligesom du lige har vækket fra en dyb søvn . Mange guidede meditationer omfatte en omlægning i slutningen af en podcast .

gode råd og advarsler


 • Guidede krop scanninger er mest effektivt, hvis man mediterer , mens om fastsættelse , kan de også bruges til at forberede din krop til en længere meditation .
 • Nogle mennesker kan lide at meditere med hænderne i religiøse positurer kaldet Mudra . Foto Ordbog over japanske buddhistiske skulpturer har mange billeder af klassiske mægling mudra .
 • Længden af din meditation er traditionelt baseret på dine fortrolighed med meditation . De, der er nye til meditation , bør ikke forsøge at meditere i længere tid end 15 minutter . professionelle kan meditere meget længere

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.