hvordan man kan diagnosticere Aspergers

Aspergers syndrom blev opdaget i 1940 af Hans Asperger , der lagde mærke til en gruppe af børn med den samme serie af adfærd . Der er ingen gentest , der kan fortælle en læge , hvis et barn har helt sikkert Aspergers syndrom , men tager et kig på den række adfærd opdaget af Hans Asperger kan give en læge en god id¨¦ . Forældre kan også være på udkig efter disse adfærdsmønstre , hvis de har mistanke om deres barn har Aspergers Syndrom

Du skal bruge: .
Liste over Aspergers Syndrom adfærd
Neurolog med speciale i Aspergers syndrom .


1 .

Se dit barn for tegn på alvorligt forringet sociale færdigheder . Dette er et af de vigtigste adfærd udvist af Aspergers Syndrom patienter. Aspergers børn har svært ved at opretholde et venskab , lege med børn på deres egen alder , og selv holde en samtale .
2 .
Kig på dit barns finmotorik . Asperger børn har tendens til at være mangelfuld i dette område . De kan have dårlig koordinering og får dem til at falde eller placere en firkantet blok inde i et firkantet hul .
tre .
meddelelse, hvis dit barn er at have nogen sansemæssige problemer . For eksempel vil dit barn ikke spiser yoghurt eller budding , fordi han ikke kan lide den måde, det føles i munden .

4 .
Undersøg dit barns sproglige færdigheder . Asperger børn normalt er til stede med gennemsnittet eller over intelligens , og kan genkende gloser over deres klassetrin . På samme tid , men de har problemer med pragmatiske sproglige færdigheder . De kan vide , hvad et ord betyder , men kan ikke finde ud af at bruge det i en sætning .
5 .
Vær opmærksom på dit barns mentale sundhed såvel som hendes fysiske symptomer . Ofte børn med Aspergers syndrom lider angst , depression , oppositionel trodsig lidelse eller endog bipolar lidelse .
6 .

Look at se , om dit barn har en særlig interesse. Asperger børn ofte tage en særlig interesse og bliver besat af det . Dette kunne være en interesse i togene , dinosaurer , eller endda film tidsplaner . De lærer så meget om deres særlige interesse , at de ofte bliver en ekspert i det .
7 .
Hold regnskab med alle de former for adfærd dit barn udstillingsgenstande . Planlæg en aftale med en neurolog , der har specialiseret sig i børn med autisme spektrum forstyrrelser såsom Aspergers Syndrom . Har lægen undersøge dit barn og gennemgå din liste for at få en diagnose .

gode råd og advarsler


 • Selv Aspergers syndrom kan ikke helbredes , kan det behandles . Dit barn kan modtage behandling , samt medicin til at hjælpe .
 • Mange af disse adfærdsmønstre er også indikatorer for andre syndromer og betingelser . Stol på en læge, der har specialiseret sig i Aspergers syndrom til at gøre en positiv diagnose .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.