hvordan man kan ende psykoterapi

Mange råd om afslutning psykoterapi opererer på en kynisk forudsætning , nemlig at terapeuten vil forsøge at holde patienten i behandling for egoistiske grunde . Sætningen , " Husk , hun arbejder for dig " bugner i fora relateret til psykoterapi . Denne dybt misser punkt, og kynisme tjener ikke nogen af parterne . Afslutning psykoterapi hos en patient , tankevækkende måde konsoliderer de fremskridt og vækst, der er sket i behandlingen
1 .
Tænk over hvorfor du ønsker at afslutte psykoterapi . Føler du, at du har opnået hvad du satte sig for at opnå ? Hvis ja , er, at en glimrende grund til at afslutte behandlingen . Mange mennesker finder så meget værdi i psykoterapi , at når de indledende spørgsmål , der bragte dem i terapi er mere eller mindre løst , de ønsker at fortsætte behandlingen for at uddybe selverkendelse og til at arbejde med andre spørgsmål . Hvis du føler , at ophævelsen er den rigtige , begynder at tale med din terapeut om dette . Hvis din begrundelse for ophør er finansielle eller tidspres , eller følelsen af at du ikke har desperat brug for terapi længere , udforske dette med din terapeut . Psykolog og " Psychology Today " blogger Ryan Howes påpeger, at " Behandlingen kan være det første gang, du kan tale gennem de følelser der er forbundet med slutter og wrap op et forhold på en god note . . . især hvis kunden har en historie af dårlige slutninger . "
2 .
Tag dig god tid . Afhængigt af hvor længe du har været i behandling , og din terapeut teoretiske orientering , kan en god afslutning tage mellem et par sessioner , og et par måneder . Howes rådgiver , " I terapi , klippe og køre er som at springe sidste kapitel af en roman , den del, hvor de løse ender er bundet op . Du kan lære , hvad fremtiden kan holde og få en fornemmelse af lukning . " Modstå fristelsen til at fremskynde afslutning , eller at se bort fra din terapeut 's input om emnet .

tre .
Figur ud med din terapeut , hvornår og hvordan du vil ende med . Beslutter at have fire sessioner , for eksempel plads til mere fuldt ud processen arbejdet sammen skaber . Modstå trangen til gradvist at skære ned på behandlingen , og overveje at tage den tid du behøver for at komme til en fuldstændig afslutning . Howes hedder det: " Fading væk, er ikke opsigelse . det er formildende de vanskelige følelser forbundet med slutter Cutting tilbage sessioner kommunikerer , " jeg kan håndtere at se hinanden sjældnere og med mindre intimitet , men en absolut slutningen er for meget . " Han forklarer , hvordan strømmen af terapien i sidste ende svækker , og kvaliteten af det terapeutiske forhold ændringerne . Ved vender hovedet på at ophøre med behandlingen og slutter det terapeutiske forhold , opretter du en korrigerende oplevelse af tab . At sige farvel er en vigtig del af slutter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.