hvordan man kan gøre stress bolde med ris

Stress er forårsaget af en række faktorer , såsom frister på arbejde eller skole , problemer med penge eller endda en mangel på søvn . En person, der lider af stress kan opleve angst eller en generel urolig fornemmelse . Dem, der søger lindring henvender sig ofte til læger, der tyder på motion , meditation og nogle gange receptpligtig medicin i svære tilfælde . Overvej at lave en stress bold til hjælpe med at bekæmpe angst og vende tilbage til din normale selv

Du skal bruge:
Lille rund ballon
. Tragt.
Tørre ris .1 .
Køb en lille , rund ballon til at bruge som din stress bold . Balloner lavet af tykkere latex vil holde op bedre når presset , så brug den tykkeste ballon , som du kan finde . Brug en ballon med en farve eller mønster , som du finder tiltalende og vil nyde at holde inden for synsvidde på skrivebordet eller et andet område .
2 .
Pump ballonen , indtil den er omkring halvvejs fyldt, da knivspids slutningen af ballonen med fingrene til at holde i luften ind
3 .

Sæt en tragt i ballonen , klemning af ballonen under tragten , så ingen luft slipper ud .
4 .
Hæld tørret ris til tragten , derefter langsomt slip din knibe på ballonen . Tillad ris at fylde ballonen , indtil det er den størrelse , du ønsker . De fleste mennesker synes, at en stressbold omkring 3 inches i diameter virker bedst .
5 .
Fjern tragten og lad enhver luft, som stadig er i ballonen . Hvis der er luft i ballonen , klemme det kunne medføre, at den sprænges .

6 .
Bind enden af ballonen sikkert . Din hjemmelavet stressbold er klar til brug .

gode råd og advarsler


 • Du kan dekorere din stress bold ved hjælp af maling , klistermærker , markører eller noget andet , du vil.
 • Overvej at gøre mere end en stressbold , så du kan holde en hjemme og en på en anden placering som arbejde eller skole .
 • Undgå dekorere din stress bold med materialer , der kan irritere dine hænder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.