hvordan man kan hypnotisere nogen til at falde i søvn

Hypnose er en tilstand i sindet , men ikke en automatisk funktion , der forvandler emner i hjernedød fanger . Blive " hypnotiseret " indebærer følgende retninger og koncentrere ufravendt på en særlig tanke eller en streng af tanker . Hypnotisører bruge seks trin i at skabe en induktion til at sove , eller en lille variation af disse trin . Fordi hver person er forskellig, hypnotisøren gør en indsats for at lære fagets personlighed , før du forsøger en induktion

Du skal bruge: .
Hypnose scriptScented candlesBed eller sofa .


1 .
Skab en afslappet atmosfære . Dæmpe lyset i rummet og slippe af med nogen distraktioner i vejen for støj eller udseende . Lys duftende stearinlys for sessionen . Klar en seng eller sofa til fagets komfort .

2 .
Fokus på at gøre dit emne føle sig afslappet . Bede vedkommende om at sidde eller ligge ned . Sørg for, at emnet er behagelig. Altid tale i en blød og rolig stemme .
3 .
Instruer fagets kroppen til at frigive spændinger . Uanset hvad du foreslå, at dit emne , vil kunne mærkes , især hvis du foreslår passivitet over handling . Fortæl den person, for at lukke øjnene og trække vejret dybt ind gennem næsen og ud dybt gennem munden .
4 .

Byg rapport med emnet . Gentag positiv opmuntring og ros , så hold kommandoer enkel og venlig . Et emne skal have tillid til hypnotisøren , før som ønsker at adlyde hendes kommandoer .
5 .
Brug kraften fra forslaget om at skabe mentale , fysiske og visuelle stimuli . Foreslå stærke følelser af afslapning , søvnighed og sløvhed . Læs fra et script , medmindre du har erfaring til at skabe visualisering øvelser .
6 .
Guide genstand for en " lykkelig sted , " det er , en visualiseret sted fuld sikkerhed , hvile og ro . Beskriv dette sted i detaljer ; nævne fredelige fornemmelser motivet oplever , og hvad reaktionen disse fornemmelser er årsag i kroppen . Når man fornemmer , at personen er i nærheden af søvn , blidt befale ham at falde i søvn .

gode råd og advarsler


 • Hvis motivet er usædvanlig anspændt , så fortæl hende at anspændt op og til at holde flex . Emnet vil blive træt og kan være mere villige til at følge din afslapning forslag . Gentag illustrationer af langsom afslapning frem for krævende instant afslapning . For eksempel tyder en krop af sand langsomt tømmes ud , eller de enkelte kropsdele afslappende i træk .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.