hvordan man kan træne din hjerne til at positive tanker

Træning dit sind til at praktisere positiv tænkning giver dig mulighed for at øge dit selvværd og opfattes kontrol i dit liv . Lære, hvordan dit sind fungerer, og hvordan man kan indarbejde positive tanker kan hjælpe med at forbedre mange områder , herunder arbejde , familie og sociale relationer . Forbedre dit liv gennem positiv tænkning , men kræver en proaktiv indsats fra din side for at bekæmpe og ændre din nuværende livsstil og perceptuelle holdninger

Du skal bruge: .
Tidende


1 .
Identificer det indre negative tankemønstre dit sind bruger . Typer af negative tankemønstre kan nævnes: personliggørelse ( bebrejde dig selv ) , filtrering ( kun at fokusere på de negative ) og catastrophizing ( foregribelse af værste og blæser negative begivenheder ude af proportioner ) . Tænk på konkrete eksempler i dit eget liv , hvor du internaliserede problemer og brugt disse mønstre til at tænke negativt om situationer .

2 .
Praksis positiv selv-snak . Tænk på en negativ situation, som du stødt i de seneste dage eller uger . Vend negative tanker du havde om arrangementet i positive tanker . For eksempel , du måske oplevet et fladt dæk på din vej hjem fra arbejde . I stedet for at catastrophizing tilfælde , finde en måde at spinde det ind i en positiv oplevelse ( f. eks du fik vigtig færdighed at ændre et fladt dæk ) . Praksis positiv selv-snak for flere negative situationer eller begivenheder, som du har oplevet at komme ind i vane med at træne din sind mod en anden tænkning mønster .
3 .
Evaluer dine tanker hele de dage og uger , der følger . Periodisk stop hele dagen for at gennemse dine interne tanker at afgøre , om de har været det meste negativ eller positiv . Tænke rationelt om de negative tanker , som du støder på . Finde måder til at spinde disse negative tanker og træne din hjerne til at se dem i et positivt lys .
4 .

Skab en positiv tanker tidsskrift . Tilbring tid hver aften eller morgen reflekterende og nedskrive gode ting, der er sket i dit liv , eller hele dagen . Anerkender gode arrangementer og positive oplevelser derefter skrive dem ned med til at forbedre dine tanker vaner og tog dit sind til at tænke positivt .
5 .
Find sunde måder at håndtere stressende begivenheder og situationer . Udvikle og holde en øvelse rutine flere gange om ugen . Motion og regelmæssig fysisk aktivitet stimulere hjernen kemikalier, der forbedrer dit humør og øge energiniveauet , ifølge Mayo Clinic . Tilbring tid hver dag i meditation , med fokus på clearing dit sind og på afslapning . Meditation reducerer de negative virkninger af stress og forynger krop og sind .
6 .
Omgiv dig med positive venner og familiemedlemmer. Negative mennesker, der konstant fokuserer på de dårlige og de er ikke-støttende kan kun re-styrke negativ tænkning vaner . Alternativt , få venner med og tilbringe tid sammen med understøttende enkeltpersoner kan hjælpe dig med at opnå klarhed , når bekymrende situationer opstår .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.