hvordan man skaber en EcoMap

Ecomaps er grafiske fremstillinger af personlige relationer . Normalt , er genstand for en EcoMap repræsenteret i midten af diagrammet , mens andre mennesker er illustreret andetsteds på siden . Emnet for EcoMap derefter trækker forskellige typer af linjer til hver af de mennesker på siden for at repræsentere forskellige relationer . Når den er gennemført , ecomaps hjælpe illustrere relationer og ressourcer i et menneskes liv . Gøre din egen EcoMap er en simpel proces og bør kun tage et par minutter .
1 .
Skriv genstand for EcoMap navn i midten af papiret . Tegn en cirkel rundt om navnet .
2 .
Skriv navnene på vigtige personer i faget liv rundt på siden . Tegn cirkler omkring dem også .

3 .
Tilføj cirkler for de systemer , som du eller motivet er tilsluttet , såsom kirke , skole , job , sociale grupper eller et kvarter .
4 .
Tegn linjer, som forbinder de enkelte mennesker og systemer til emnet . En tyk linje eller to parallelle linjer repræsenterer en stærk sammenhæng , en stiplet linje repræsenterer en usikker eller spinkel forhold og en enkelt linje repræsenterer en svag sammenhæng .
5 .

Føj pilespidser til linjerne . Pilene bruges til at angive et afløb eller levering af ressourcerne. For eksempel er ressourcerne drænet i genstanden for den EcoMap har en pil , der peger mod motivet . Ressourcer , som emnet har en pil , der peger væk fra emnet .
6 .
Tilføj stress linjer . Hvis et forhold , er uanset styrke og strømmen af ressourcer , fandt stressende ved emnet , tilføje et bølget mønster på toppen af den eksisterende forbindelse linjer .
7 .
Del EcoMap med en betroede ven , socialrådgiver eller rådgiver . Socialarbejdere eller rådgivere kan give feedback og analysere de sundhedsmæssige hvert forholdet illustreret på EcoMap .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.