hvordan man skal behandle med følelsesmæssige og adfærdsmæssige ændringer efter et slagtilfælde

Efter en du holder af har et slagtilfælde , kan hun synes som en helt anden person . Et slagtilfælde påvirker hjernen , selv om den ikke forekommer i hjernen-centre for kommunikation og følelser kan blive beskadiget , således at personen ikke længere er i stand til at fungere som hun engang gjorde . At tage sig tid til dig selv og være tålmodig med slagtilfælde offer er den bedste måde at håndtere adfærdsmæssige og følelsesmæssige ændringer efter et slagtilfælde
1 .
Få al den hjælp, du kan , så snart din elskede er ude af fare . Hvis du vil være den primære vicevært , hverve andre medlemmer af din familie til at hjælpe dig ud . Hvis du har råd til det , leje en deltidsstilling sygeplejerske , så du kan fortsætte med at arbejde og opretholde en sund social liv . Ikke at have en afsætningsmulighed for dig selv , mens pleje din elskede , kan føre til vrede og frustration . At have tid til dig selv vil gøre dig mere tålmodige og i stand til at håndtere de kriser , der kan opstå .
2 .
Forskning måder at hjælpe med at forbedre slagtilfælde ofrets motoriske færdigheder . Nintendo Wii er blevet brugt af nogle læger for at hjælpe slagtilfælde ofre genvinde motoriske færdigheder i deres arme og ben . Brug af dette derhjemme kan være en måde at tilbringe tid med slagtilfælde offeret og samtidig hjælpe hende forbedre chancerne for en fuld helbredelse .

3 .
Forskning måder at hjælpe offeret forbedre hendes følelsesmæssige sundhed . En af de sværeste ting for et slagtilfælde offer til at klare er den manglende evne til at kommunikere . Sidde ned med dem og lade dem tale til dig , som de bedst kan-selv om det er svært at følge-er en god måde at få dem til at føle sig værdsat og plejet . Hvis de ikke er i stand til at skrive eller tale , men kan bevæge arme , foreslå maleri til dem . Farvestrålende maling og store ark hvidt papir kan hjælpe dem med tiden til at gå og give dem noget at gøre , mens du fokuserer på husholdningen og andre ærinder .
4 .
Forstå afasi og sørg at du kommunikerer korrekt . En af de mest frustrerende ting for pedeller af patienter med slagtilfælde er følelsen af, at de ikke bliver forstået . Den Afasi Instituttet tilbyder en liste med forslag til at hjælpe dig med at kommunikere med et slagtilfælde offer . De anbefaler, at du holder kommunikationen enkel , i et rum uden forstyrrelser , og at du har personens opmærksomhed . Giv dem positiv feedback , når de taler , de behøver ikke at høre kritik . Det er okay , hvis de ikke er udtalen tingene perfekt .
5 .

fortsætte med at leve dit daglige liv og giver dem mulighed for at leve deres så meget som muligt . Du bliver nødt til at omstrukturere din tidsplan noget, selv om, at gøre plads til fysisk terapi og give tid til at lade dem fortælle om deres frygt og bekymringer . Skal du på langsomme ture , hvis de er i stand til , er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen og samtidig hjælpe deres hjerne lærer at reagere på kommandoer og reparere sig selv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.